Жозе Моуриньо, който през това лято се изявява като анализатор

...
Жозе Моуриньо, който през това лято се изявява като анализатор
Коментари Харесай

Жозе Моуриньо: Азар е страхотен играч, но е ужасен на тренировки

Жозе Моуриньо, който през това лято се изявява като анализатор за радио “Толкспорт” за Евро 2020, направи някои забавни изявления във връзка звездата на Реал Мадрид и Белгия Еден Азар. Двамата работиха дружно в Челси, където във втория интервал на Специалния на чело на лондончани сграбчиха купата, само че по-късно започнаха едва идната акция и Моуриньо бе уволнен.

“Азар е страховит състезател, само че е ужасяващ на тренировки. Той излиза всяка заран на терена и не работи изключително доста. Можете да си визиите какво би било, в случай че беше топ експерт. Той е ужасно момче, фамилен човек и наподобява като че ли не принадлежи изключително на личната си генерация. Тих е, фокусиран върху фамилията, децата, родителите си. Води спокоен живот. Но когато излезе на терена, не работи изключително доста. Това, което виждате от него не е в следствие от свършена работа, а по-скоро на гения, който има. Когато отиде в Реал, беше подложен на голямо напрежение постоянно да е на върха, да завоюва Златната топка, тъй като е необикновен,” разяснява своя някогашен подопечен Моуриньо.

Подобни изказвания за звездата на Белгия не са оригиналност и същото мнение са изразявали разнообразни съотборници на Азар през годините.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР