Жозе Моуриньо изобщо не е искал да напуска Интер и

...
Жозе Моуриньо изобщо не е искал да напуска Интер и
Коментари Харесай

Моуриньо не е искал да зарязва Интер заради Реал Мадрид

Жозе Моуриньо въобще не е желал да напуща Интер и да поема Реал Мадрид през 2010 година. Това твърди някогашният президент на италианския клуб Масимо Морати. Португалецът се представяше чудесно отпред на “нерадзурите”, само че тогава се намеси Флорентино Перес.

“Още година по-рано Жозе ми загатна за интереса от страна на Реал - разяснява Морати пред Guerin Sportivo. - Това стартира да се повтаря. Няма по какъв начин да държиш някого като пандизчия, само че пък и не беше по никакъв начин хубаво да видиш по какъв начин Перес чака Моу с колата след края на финала в Шампионската лига на “Сантиаго Бернабеу”. Самият Моуриньо съжаляваше за напускането си даже още преди този момент да беше станало факт. Няколко часа след формалната ни разлъка, до момента в който бяхме в офиса ми в Милано, той ми изясни, че е осъзнал, че не отива да бъде част от ново семейство, а от бизнес план. Жозе ми разкри, че в случай че е можел, е щял да остане в Интер. Казах му, че има цялостна независимост при взимането на решението. Сълзите му от раздялата ни бяха същински и съм благополучен, че и до ден сегашен той твърди, че поддържа тима.”

Начело на клуба от “Джузепе Меаца” актуалният управител на Манчестър Юнайтед завоюва пет трофея, в това число и Шампионската лига.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР