Жозе Моуриньо бе представен като новия треньор на Рома. По-късно

...
Жозе Моуриньо бе представен като новия треньор на Рома. По-късно
Коментари Харесай

Рома е най-голямото предизвикателство в кариерата на Моуриньо

Жозе Моуриньо бе показан като новия треньор на Рома.

По-късно през днешния ден някогашният управител на Тотнъм ще изведе " вълците " на първа подготовка.

" Искам да благодаря на последователите за топлото посрещане, и то в случай, че към момента не съм направил нищо ", разяснява Моу.

Той е благополучен, че за разлика от другите клубове, в които е бил, на " Олимпико " не чакат от него светкавични резултати. " Дали това е най-голямото предизвикателство в кариерата ми? Винаги новото нещо е най-важно. Така че - да! Впечатлен съм от притежателите на клуба Дан и Райън Фридкин, които имат ясна концепция за плана, който желаят да изградят в бъдеще. Понякога думата " време " не съществува във футбола, само че в тази ситуация тук я има и това е от голяма важност. Клубът не желае триумф още в този момент, а държи посредством доста пристрастеност и себеотдаване да построи постоянен план. Точно за това съм тук. Вече е време с моя екип да започваме работа, тъй като не сме пристигнали в Рим на отмора, въпреки градът да е страховит. Символът на клуба, цветовете... от време на време можеш да сбъркаш Рим с Рома ", продължи португалецът, който има контракт за идните три сезона.

" Първата ми стъпка в Рома е да опозная всички. Няма по какъв начин да трансформира нещо в манталитета на тима, в случай че не познавам самите футболисти. Това е принцип, който не предстои на полемика. Днес ще е и първата ни подготовка, а аз желая играчите незабавно да схванат какво им следва. Винаги изисквам по 100% от всеки ", окуражен е треньорът.

Жозе отхвърли в миналото въобще да е преговарял със Серхио Рамос или Джанлуиджи Донарума, които напуснаха досегашните си клубове като свободни сътрудници. Първият към този момент подписа с Пари Сен Жермен, а въпрос на време да го стори и вторият.

Моуриньо желае да гледа по-силна Серия " А ": " Когато приказваме за италиански футбол, приказваме за финалиста на Евро 2020. Повечето национали на отбора играят в Калчото. Ако италианският шампионат не е одобряван за топ състезание, то наша отговорност е да създадем освен това. Работя за Рома, само че косвено работя и за италианския футбол като цяло. "

В края Специалния се обърна персонално към публицистите. " Наясно сте, че когато работя, не всеки път съм толкоз прелестен човек. Но аз би трябвало да пазя клуба си. Не съм задължен да ви споделям дали Един Джеко ще е капитан на отбора ", приключи той.
 Рома желае да притегли Марсело
Рома желае да притегли Марсело

Лично за това упорства Жозе Моуриньо
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР