Жозе Алдо все още не е говорил, след като отново

...
Жозе Алдо все още не е говорил, след като отново
Коментари Харесай

Треньорът на Алдо отговори на критиците след загубата в UFC 218

Жозе Алдо към момента не е приказвал, откакто още веднъж загуби борбата си с Макс Холоуей в UFC 218, само че един от неговите треньори реши да направи това.

Треньорът по кикбокс на Алдо, Емерсон Виейра, беше в ъгъла на бразилеца в събота вечер и наблюдаваше от близко по какъв начин протежето му бива нокаутирано в третия рунд, единствено шест месеца след първата загуба с механически нокаут (отново в третия рунд) от Холоуей в Рио де Жанейро.

Виейра не разяснява съответно реванша в своето изказване, само че отговори на рецензиите, които Алдо явно получи от някои бразилски почитатели в обществените мрежи.

"Много приказват, малко знаят. Това е истината, бразилците са привикнали да идолизират мошеници и разпънати на кръст герои. Това е съвсем като просвета. Всички сочат с пръст, подлагат на критика и съдят, без да имат каквито и да е познания, с цел да приказват по тематиката. Свикнали сме да се бием със противниците и да получаваме рецензии от тези, които би трябвало да са на наша страна ", се споделя в част от обявата на Виейра в Инстаграм.

"Вчера нашият първенец Жозе Алдо даде всичко от себе си. Бори се самоуверено против мъж, който в действителност е един сложен конкурент, който в довечера беше по-добър и справедливо завоюва, както правеше Алдо дълги години наред. В спорта е по този начин, само че нищо и никой няма да изтрие историята ви, която сте написали. Вашите другари и съотборници се гордеят с всичко, което към този момент сте създали и ви следва да извършите. Нищо не се е трансформирало, загубихме борбата, само че войната продължава ", се споделя във втората част от обявата на Виейра.

Алдо (26-4) записа трета загуба в последните си четири срещи. Той загуби две срещи поред за първи път в своята кариера. Интересен факт, е, че и в четирите си загуби Алдо постоянно е бил приключван преди последния гонг да удари.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР