Жорж Башур честити рождения ден на Емилия като разкри публично

...
Жорж Башур честити рождения ден на Емилия като разкри публично
Коментари Харесай

Емилия на седмото небе! Ето как гаджето й Жорж Башур я изненада за рождения ден:


Жорж Башур честити рождения ден на Емилия като разкри обществено възприятията си към нея. Певицата неотдавна призна, че точно сирийският предприемач е огромната обич в живота й, а не бащата на двете й деца Коко Динев.

Eто и любовното обръщение на Жорж Башур, което умили почитателите на Емилия, а сигурно и нея самата: „Обичам те и ще те обичам до момента в който вдишвам. Винаги ще сме дружно. Обещавам“

Фолк дивата разкри, че двамата  се познавали от доста време, само че едвам преди година другарството им прераснало в интимна връзка.Още преди няколко години обаче, Башур и бяха спрягани за любовници, още до момента в който тя беше публично с плейбоя от Сандански. По това време, Коко Динев мачкал чаршафите с колежката й Преслава. А пък Емилия решила да му отмъсти като му поставила рога с Жорж Башур. Сирийският милионер беше измежду главните обвинени за бомбата, която избухна в ресторанта на Динев „Кошарите“ преди няколко години – тъкмо по времето, когато с фолк певицата бяха спрягани за любовници.

Завистливи колежки на Емилия обаче шушукат зад тила й, че Башур в действителност си има мини харем и все още. През годините за негови някогашни гаджета са спрягани не една и две фолк певици, въпреки че от самото начало беше женен за рускиня. Към момента двамата са разведени, а тя му харчи парите в Москва.

В България пък Емилия съвсем се е пренесла в дома му, а за децата се грижи основно  бавачка.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР