Жизел Бюндхен казва, че разводът с Том Брейди и други скорошни борби са били „много трудни“ за семейството й

...
Жизел Бюндхен намери своята опора сред кривите топки“, с които
Коментари Харесай

Жизел Бюндхен намери своята опора сред „кривите топки“, с които се сблъска през последните няколко години, включително напредването след развода си с футболната легенда Том Брейди.

„Беше много трудно за семейството ми. Беше много – във всяка област от живота ми“, каза моделът в ново интервю с People, публикувано в понеделник.

„Имам чувството, че когато вали, се излива. С всички различни обрати, които животът приема, всичко, което можем да направим, е най-доброто, на което сме способни, предвид това, което се случва около нас“, добави тя.

Някои от тези обрати включват домашно обучение на двете деца, които споделя с Брейди – син Бен, 13, и дъщеря Вивиан, 10 – по време на пандемията, множество премествания в нови домове, грижи за болните й родители и най-вече края на нейния брак.

Бившата двойка съвместно обяви през октомври 2022 г., че се развежда след 13 години брак, като и двамата подчертаха, че съвместното родителство на децата им е споделен приоритет.

Оттогава Бюндхен и децата им са се установили в Маями, където тя каза, че са се върнали в държавни училища, заели са се с нови хобита и процъфтяват.

„Прави ме горда да видя как всички те се превръщат в себе си, но как принципите и ценностите им са толкова силни. Прави ме толкова щастлива да видя това, те процъфтяват в собствените си същества“, каза тя.

Супермоделът също намери утеха в уелнес пространството, давайки приоритет на грижата за себе си чрез посредничество, упражнения и здравословно хранене като средство за намиране на баланс.

„Мисля, че ако нямах всички различни инструменти, които трябва да ме подкрепят през тези времена, щеше да е много трудно“, каза тя.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР