Живял ли съм тук преди? – сигурно този въпрос са

...
Живял ли съм тук преди? – сигурно този въпрос са
Коментари Харесай

Живял ли съм тук преди

Живял ли съм тук преди? – несъмнено този въпрос са си задавали съвсем всички хора. Това изяснява за какво някои места, които в никакъв случай не сте посещавали, са ви доста познати и даже знаете детайлности за най-дребните елементи.

Налага ли се наложителна регресивна внушаемост, с цел да разберете какви сте били в предходните си животи? Смята се, че след гибелта си душите се завръщат към паралелен енергиен свят.

Истината е, че съществува голямо количество научни доказателства за предишните животи на доста хора. Децата на възраст до към пет години могат да имат доста ярки мемоари от култури, за които няма по какъв начин да знаят детайлности.

В някои университети по света даже към този момент има отдели за проучване на предишните животи, които изникват в спомените на дребните деца.

 Живял ли съм тук преди

Когато стартират да приказват обвързвано, хлапетата описват невероятни истории, на които обаче никой не има вяра, тъй като родителите мислят, че те са част от въображаемия свят на детето.

Често това обаче са мемоари от минали прераждания, които душата към момента не е не запомнила. Когато ви се случва нещо, което сте уверени, че ви се е случвало и преди, става въпрос за дежа вю.

Това се усеща от доста хора най-малко един или два пъти през живота им. Всъщност това са мемоари от техни минали животи. Спомените за минали животи могат да бъдат видени и в сънищата.

Ако сте уверени, че сте живели на някакво място, което ви е доста познато, и даже можете да си визиите какво сте правили там, това сигурно е част от ваш минал живот.

Когато имате такива чувства, записвайте ги на диктофон, с цел да можете по-късно да си ги припомняте до най-малките детайлности. Легнете в спокойна тиха стая, отпуснете се и концентрирайте мисълта си върху това място.

Когато сте на границата на заспиването, спомените ви ще се прояснят и ще си спомните и други елементи от предходните ви прераждания. Така можете да преодолеете неразбираеми за вас самите страхове в настоящия живот, които ви изтезават без причина.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР