Живото хибридно оръжие – професор „80 процента дебили“, днес отново

...
Живото хибридно оръжие – професор „80 процента дебили“, днес отново
Коментари Харесай

СДС: Дали проф.Иво Христов е достоен да бъде български народен представител?

Живото хибридно оръжие – професор „ 80 % дебили “, през днешния ден още веднъж обиди българското население, като го назова „ детско “ и заля ефира с антиевропейска агитация. Това са показва в позиция на младежите на Съюз на демократичните сили.

Припомняме, че по-рано през днешния ден младежката организация на ГЕРБ изиска оставката на проф. Иво Христов поради скандалното му изявление пред БТВ.

Публикуваме мнението на Съюз на демократичните сили без редакторска интервенция:

Народният представител от Българска социалистическа партия проф.Иво Христов, показва по какъв начин се подменя най-новата ни история и невъзмутимо и методично се вършат опити за завръщане на България в Кремълската прегръдка.

Той направи ретроспекция на министър-председателите, управлявали България в последните 30 години, с помощта на които влязохме в НАТО, Европейски Съюз и чакалнята на еврозоната, като надменно ги подреди в една група с комунистическия сатрап Тодор Живков. В същото време, услужливо не помни да упомене социалистическите министър председатели Луканов, Виденов и Орешарски, които доведоха България до безпрецеденти стопански, продоволствени и политически рецесии.

Поредните обиди към българските жители, опитите за преиначаването на прехода и втълпяване на пещерен евроскептицизъм, са задоволителни, с цел да попитаме дали Иво Христов е заслужен да бъде български депутат.

Тъй като не чакаме реакция от партията-закрилница Българска социалистическа партия, се надяваме на идващите парламентарни избори сходни хора да не намерят място в листите на нито една политическа групировка.

Ние, като младежи, не си представяме по какъв начин такива професори могат да ни образоват и да въздействат върху построяването ни като свободни персони и жители на европейска страна.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР