Животното е прибрано в клетката си Леопард избяга от клетката

...
Животното е прибрано в клетката си Леопард избяга от клетката
Коментари Харесай

Наказват служителите в зоопарка в Стара Загора след бягството на леопарда Данте


Животното е прибрано в клетката си

Леопард избяга от клетката си в старозагорския зоопарк през днешния ден в 10: 30 часа. Заради изключителната обстановка бяха евакуирани посетителите от зоологическата градина.

„ Леопардът Данте е напуснал клетката си вследствие на безгрижно отношение на чиновници на Зоопарка по време на хранене на животното. В тази връзка на виновните чиновници ще бъдат наложени санкции съгласно Закона за административните нарушавания и санкции и Кодекса на труда “, написаха от общината. 

„ Напусналият своето местообитание в Зоопарка леопард навреме е локализиран, замаян и спретнат в клетката. Животното не е потърпевшо. Община Стара Загора сервира извинения за породеното стеснение на посетителите на Зоопарка! “, обявиха още те в прессъобщение на страницата си.

Животното е младо - на година и пет месеца. След като напуснало клетката си то е останало в региона в опит да се прибере в нея, написа Българска национална телевизия.

Първоначално от зоопарка предизвестиха хората да заобикалят и територията на парк „ Аязмото “. На посетителите бе препоръчано да им презаверят билетите за последващо посещаване.

Припомняме, че в същия зоопарк пони отхапа пръста на бременна пловдивчанка.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР