Животът ви набира скорост, Козирози. Трябва да работите усилено, за

...
Животът ви набира скорост, Козирози. Трябва да работите усилено, за
Коментари Харесай

Козирози, през септември е време за НЕСТАНДАРТНИ действия

Животът ви набира скорост, Козирози. Трябва да работите интензивно, с цел да достигнете избрани върхове в кариерата си и да подобрите финансовото си състояние. Ако действате уверено, без да отлагате момента на избор, всичко ще се получи. Влиянието на Слънцето в Дева трансформира отношението към живота, като покачва равнището на сдържаност. Недостатъците се виждат от пръв взор, безсмислено е да отричате очевидното. Можете да употребявате силата на този интервал, като си поставите цел да се отървете от неприятните привички. Личният живот по време на жътвеното пълнолуние през септември ще заблести с нови цветове. Случайните връзки остават в предишното, фамилните полезности са в центъра на вниманието. Съпрузите ще съумеят да преодолеят рецесията в връзките, а необвързаните ще намерят своето благополучие.

Събитията от началото на септември ще изискват ексцентрични дейности. Съдбата ще реши да провежда тестване на силите и ще подмятна серия от проблеми. Хороскопът поучава да не се отклоняват от плануваното: шансът ще пристигна оттова, откъдето не са очаквали. Може да се появи настойник или просто да има шанс за положителните хора. Заедно можем да обърнем обстановката в вярната посока. Тъй като Венера в Дева рационализира живота, ще стане по-лесно да довършите започнатото. Благодарение на това ще бъде допустимо да се направи това, за което от дълго време се мечтае, само че не е достигало с всички сили. Време е да изхвърлите боклука от къщата, да възобновите прекъснатите връзки и да се погрижите за здравето си. Ако деянията капка неизменност, в живота ви ще се появи нещо ново и сигурно положително.

Промените в настроението в средата на месеца демонстрират промени в природата, които се готвят. Периодът на отмора и безгрижни занимания е към края си, време е да увеличите темпото. Най-добрият метод да се помирите с действителността е да пътувате. Все още можете да уловите парченце от лятото, а в това време да решите делата си. Намесата на Меркурий в Дева ще форсира процесите, защото той незабавно ще уточни подобаващите моменти. Достатъчно е да се утвърдите в своя избор и да вземете дефинитивно решение - и събитията ще се развият фамозно. Въпреки че по-рано събитията не благоприятстваха решаването на жилищния въпрос, обстановката ще се промени фрапантно. Големите покупко-продажби ще стартират да се появяват една след друга.

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР