Животът след загубата на Милен - бащата, приятелят, силният глас

...
Животът след загубата на Милен - бащата, приятелят, силният глас
Коментари Харесай

Разтърсващи думи от първата съпруга на Милен Цветков

Животът след загубата на Милен - бащата, приятелят, мощният глас на истината. Парченца от всички нас са разрушени и изгубени вечно. Това написа във Facebook Йорданка Начева, някогашна брачна половинка на починалия трагично на Великден тв водещ Милен Цветков. Тя е майка на щерка му Калина.

" За да продължат напред, неговите деца се изправят пред предизвикването да изградят своя свят още веднъж. Да се научат по какъв начин да живеят без неговото наличие и обич, вдъхновеност, смях, непрекъснато търсене на истината и добрина.

Присъствието на яд е разбираемо в миг на неочаквана и съкрушителна тъга, само че по-важни са любовта, добрината и състраданието, което неговите деца усещат в сърцата си от всички в този миг. Тази обич е същинската същина на българите. И неговите деца я усещат! Те бяха дружно в минутите, в които можеха да се сбогуват с него, заобиколени от техните най-близки ", написа още тя.

" Бих желала надълбоко да благодаря на всички, които направиха тези моменти вероятни. Неговите деца ще имат потребност от помощта и поддръжката на всички нас и отсега нататък, с цел да могат да продължат да порастват с полезностите, в които той ги възпитаваше, да продължат неговия път и да запазят наѝ-добрите мемоари и светлина в сърцата си. Призоваваме всички да изпращат добра сила и намерения към Милен, с цел да оказват помощ в пътя на душата му. Сбогом, с горест, доста любов и поклонение пред светлата ти памет. Мир на душата ти ", добави Начева.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР