Животът през декември ще донесе много и различни изненади, които

...
Животът през декември ще донесе много и различни изненади, които
Коментари Харесай

Астропрогноза за декември: Нараства жизненият потенциал на много хора

Животът през декември ще донесе доста и разнообразни изненади, които ще създадат живота по-енергичен и положителен. Добро време да се мобилизирате и да довършите това, което сте почнали до края на годината.

Някои хора към момента не се замислят, че техният живот отразява техните мисли и не престават да бъдат нещастни с всичко, което се случва към тях. Така че е време да започнете да обичате себе си, да почитате личното си достолепие, да разберете личната си стойност и да оцените това, което имате сега. Колкото повече човек е удовлетворен от същинския си живот, толкоз повече благоприятни условия той ще има, толкоз по-широки ще бъдат вероятностите, толкоз по-ярко ще бъде бъдещето му.

Първата десетдневка на декември ще се запомни като отрицателен и много под напрежение интервал. По това време ненадейно могат да зародят разнообразни спорове. Напрежението ще се усилва както сред хората, по този начин и сред страните. На 3 декември 2017 година ще бъде пълнолуние в символ Близнаци, а обстановката ще се изостри от квадратурата му с Нептун, също противоположното придвижване на Меркурий, както и опозицията на Марс с Уран. Добре ще е да не стартирате значими каузи до 8 декември, защото всички ваши инициативи могат да се сблъскат с непредвидени компликации и задръжки. Възможни са дори и бюрократични пречки. До 19 декември доста хора могат да получат награди за минали заслуги.

От 3 до 23 декември продължава интервалът на назадничав Меркурий. Бъдете деликатни, когато работите с документи, при пътувания и с превоза. Ретрограден Меркурий е удобен за приключването на делата и плановете, почнали в предишното, само че за ново начало времето не е уместно. Не е уместно време нито за хирургически интервенции, нито за подписване на брак, нито за пазаруване на техника, електроуреди, коли, нито за подписване на покупко-продажби, нито водене на договаряния и сключване на контракти. Оставете закупуването на дарове на околните и приятелите си за след този интервал.

Тъй като през първата и втората десетдневка Слънцето, Меркурий и Венера се намират към момента в символ Стрелец, то времето е най-благоприятно за огнените знаци (Овен, Лъв и Стрелец). Очакват ги доста позитивни страсти, а главен техен източник ще бъдат любовните връзки. Тези, които са сами, имат чудесни шансове да срещнат подобаващ сътрудник и да стартират връзка. Ако към този момент имате основани връзки или сте във връзка, то ви чака естетика с колегата ви. Близките ви ще се вслушват в думите ви.

За хората от земната буря (Телец, Дева, Козирог) декември дава обещание избран финансов растеж. Но не прекалявайте с покупките и подаръците, в противоположен случай ще би трябвало да преминете в пестелив режим. Не забравяйте, че същинските човешки полезности не постоянно се мерят в пари.

На представители на въздушната буря (Близнаци, Везни, Водолей) декември предлага опция да се уредят всички планове, почнали в близкото минало. Вие сте самоуверени и предприемчиви, тъй че можете да очаквате муден, само че постоянен напредък в бизнеса и кариерата. Същото важи и за нивото на вашия приход.

За представителите на водния детайл (Рак, Скорпион, Риби), времето е удобно за творчество, обич и изкуство. Развивайте гениите си, разкривайте личността си. Резултатът от вашата креативна активност може да бъде освен известността и признанието, само че и материална облага.

На 18 декември настава новолунието, на 20 декември Сатурн влиза в Козирог (където ще остане до март 2020 година), а на 21 – Слънцето влиза в Козирог. Всичко това може да сътвори огромни компликации в общуването, в разбирателството и да предизвика проблеми както на интернационално ниво, по този начин и сферата на бизнеса и в общуването сред хората.

Положението още веднъж става несигурно сред 20 и 28 декември. Намаляване на работоспособността, влошено самочувствие, пик на простудните и възпалителни болести. Могат да се провалят преференциални покупко-продажби, договаряния, а деловите партньорства да се окажат неефективни.

След 23 декември Меркурий ще възобнови своето непосредствено придвижване и ще стартира да излиза от стагнацията. Освен това на 25 декември Венера ще влезе в знака на Козирога и ще понижи въздействието на отрицателните аспекти и студените сили, които Сатурн ще внесе в знака Козирог, ще размени желанието за възвишените усеща (от Стрелец) с желанието за непоклатимост в връзките. Мнозина ще бъдат сдържани в проявлението на възприятията си. Отношенията почнали при подобен пренос нормално се резервират дълго време и имат далечни вероятности. Също по този начин, подобен пренос може да провокира запознанство с по-възрастен сътрудник или с шефа. Добро време за подписване на брачни съюзи и за сантиментално запознанство по време на работа.

До 9 декември Марс продължава да се движи в символ Везни. Тази гореща и войнствена планета в този миролюбив знак не може да се прояви доста добре и наподобява като боксьор на фешън шоу. Под контрола на Марс е всичко, което изисква активност, неустрашимост и мощ: военни каузи, лов, строителство, спорт, хирургия и по този начин нататък. Всички каузи, за които дава отговор Марс ще се осъществят доста мъчно.

След 9 декември Марс ще направи преход в символ Скорпион, където се явява шеф на този знак и ще се усеща там като стопанин, само че това напълно няма да направи преноса лек. Марс е планета задоволително гореща, импулсивна, а Скорпионът е сложен знак. Действията на мнозина ще се осъществят под натиска на мощни страсти и прекарвания. Хората могат да бъдат принудени да работят в желанието си за смяна или външни промени могат да дойдат в живота им и да ги принуждават да работят. Също по този начин, при подобен пренос може да се появи възприятие на тревога или чувството, че би трябвало да концентрирате цялата си сила за последващото й освобождение в вярната сфера.

Скорпионът дава отговор на 8-ми дом, което значи, че е обвързван с огромните финанси. Ето за какво тези, чиято сфера на активност е обвързвана с банки, заеми, вложения и така нататък, през този интервал могат да изпитат разнообразни промени, свързани с парите. Не се предлага да се занимавате с рисковани каузи този месец, защото последствията може да бъдат непредвидени. Но е доста добре да се хвърлят всички сили в реализирането на съответна цел, защото Скорпион дава на Марс голяма устойчивост и дарба да работи за двама.

До края на годината, изключително след 27-28 декември, виталният капацитет на доста хора ще стартира да нараства постепенно, тъй че в навечерието на Нова година настроението ще се усъвършенства, връзката ще се усъвършенства и ще се появят позитивни вероятности за професионална активност или персонални връзки през идната година.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР