Животът на всички нас е твърде непредвидим - днес си

...
Животът на всички нас е твърде непредвидим - днес си
Коментари Харесай

Звездите, чиито кариери вървяха към дъното, но извадиха късмет с велики роли

Животът на всички нас е прекомерно непредвидим - през днешния ден си на върха, а на следващия ден се сгромолясваш шумно. Така е и с огромните звезди на киното. Само че в техния случай - никой не ги помни. Някои артисти не съумяват да се оправят с тези обстановки, до момента в който на други им се случва чудото и кариерата им възкръсва. Представяме ви някои от тях.

Виж още: Ако имаше Оскари за най-странни облекла, тази година биха отишли при тези звезди!

Хоакин Финикс

Днес всички приказват за него като за носителя на премия Оскар, само че той не постоянно е бил на върха на славата. През 2009 година Хоакин и Кейси Афлек стартират работа по филмът " I'm Still Here ". За задачата Хоакин си пуска дълга косаи брада, ролята му е да се прави на вманиачен. Но вместо да го одобряват на съществено, всички му се смеят. Филмът се дефинира като неуспех. Две години артистът е незает, само че идва филмът " Учителят ", а с това и ролята, която го изстрелва към върха. След това никой не се съмнява в актьорския му капацитет.

Виж още: Цената на особеното мнение: Асен Блатечки си навлече куп рецензии поради коментар на Оскарите

Рене Зелеуегър

Повечето хора познават актрисата с ролята ѝ в " Дневникът на Бриджит Джоунс ". След това обаче тя се появява в мюзикъла Чикаго, където потвърждава и, че е добра певица. След това тя получава Оскар за ролята си в " Студена планина ", само че по-късно нещата се объркват. След тонове пластични интервенции актрисата става неразпознаваема. По всичко изглеждаше, че неверните решения са прекратили кариерата на Рене Зелеуегър, само че през 2019 година тя се снима във кино лентата Джуди. Критиците настояват, че това е дало още един старт на кариерата ѝ.

Виж още: Актрисите, които изиграха най-известните си функции бременни! Без даже да разберем

Уинона Райдър

Кариерата на актрисата стартира още през 80-е години. Тя взе участие в безусловно десетки филми. През 2000 година се снима с Ричард Гиър в " Есен в Ню Йорк ", което е голям триумф за нея. Но по-късно, година по-късно, Уинона е задържана и упрекната в кражба. Съдът отсъжда тя да заплати голяма санкция, да постави публично потребен труд и да се подложи на образование. През 2010 година има дребна роля в наградения с Оскар " Черният лебед ", а през днешния ден е звезда в сериала Stranger Things.

Виж още: Заради ненавист: Никога няма да видите тези артисти дружно!

Даниел Радклиф

Няма по какъв начин да не си мислим за Хари Потър, когато стане въпрос за артиста. След фотосите по книгите никой не можеше да мисли за Даниел Радклиф за нещо друго от Хари Потър. Но през 2016 година нещата се трансформират във кино лентата " Swiss Army Man ", където се открива невероятния капацитет на артиста.

Виж още: Най-гадните неща, които претърпяха актьорите от ''Игра на тронове''

Робърт Патинсън

Актьорът не става прочут по класическия път. На него му е било много мъчно, тъй като е бил много свенлив. Затова първо решил да се опитва с модата. След това почнал да се учи на актьорска игра. Впоследствие получава роля във филм за Хари Потър и по-късно, несъмнено, ролята на вампира Едуард в " Здрач ". След това обаче Патинсън се изгуби, с цел да се завърне с ролята си във кино лентата " Изгубеният град Z ".

Източник thumbnail: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР