Животът на Софи Маринова винаги е бил пъстър и досущ

...
Животът на Софи Маринова винаги е бил пъстър и досущ
Коментари Харесай

Софка отмени сватбата на Лоренцо

Животът на Софи Маринова постоянно е бил цветен и съвсем на някой турски или индийски сериал. Няма потребност да припомняме през какви неща е предходна известната певица досега, само че в този момент претърпява нов поврат. Всеизвестен факт е, че певицата подвига доста гръмък и безценен годеж на сина си Лоренцо. Сайтът Блиц твърди, че женитба няма да има.

И Лоренцо по сходство на майка си стартира с драмите и прибързаните решения. Цялата рода на Софи Маринова е разочарована от кандидат-снахата.



Момчето на мама

Софи обяснила, че избраницата на сина й търсела единствено парите му и това довело до скандалната разлъка. Лоренцо не бил на себе си от случилото се, защото в действителност се бил влюбил и желал да сътвори към този момент семейство. Той даже се бил примирил с обстоятелството, че момичето ще е с него поради пари и обстоятелството, че майка му е най-известната певица у нас. Но наподобява девойката се е заблуждавала, че може да живее по този метод и бързо след годежа е осъзнала, че няма да издържи да бъде жена на Лоренцо и си събрала нещата от вкъщи на певицата.

Сега Софи би трябвало да звъни на всички, на които е изпратила покана за сватбата на 25 ноември, която няма да се състои. Пък знае ли човек, може и той като майка си, да размишления и да сервира поредна изненада, като си прибере момичето още веднъж.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР