Животът на популярните хора винаги буди интерес, а в последно

...
Животът на популярните хора винаги буди интерес, а в последно
Коментари Харесай

Дени от "Един за друг" се сдоби с луксозен имот във Флорида? Мацката обърка много хора с това

Животът на известните хора постоянно буди интерес, а напоследък риалити звездите ни са много дейни. Дени от " Един за различен " попада в тази категория, само че тя съумя да се трансформира и в топ инфлуенсърка, от което евентуално си докарва някой различен лев.

Виж още: Предколеден ъпгрейд: Новата на Благо Джизъса с бели зъбки като неговите, броила 20 бона

В момента Дени е още веднъж във Флорида и постоянно споделя фотоси и сторита от местата, които посещава. Сега мацката качи доста забавно видео на стори, което наподобява е снимано в тузарски квартал с първокласни къщи. В обществените мрежи някои считат, че Дени е тръгнала да купува парцел точно на въпросното място, само че ние сме тук, с цел да ги разочароваме.

Виж още: Вдъхновена и доста изменена! Симона Загорова с приказна предколедна романтика

Дени прозорливо е отбелязала местоположението си, която е The St. Johns Town Center. Не, това не е тузарски квартал, а първокласен открит мол в Джаксънвил, Флорида. Ама, хора... тези глави са за мислене. Би било супер, в случай че Дени е решила да влага в парцел, само че едва ли ще тръгне да споделя проектите си с хиляди хора в Instagram.

Виж още: Всичко най-интересно в гейминга тази седмица: Death Stranding, Diablo IV и още! 

Наскоро мацката показа, че към този момент не се вълнува от мнението на хората. Дени показа, че в Америка може да прави каквото си желае - без да робува на стандарти, а това е тайната към щастието. 

Виж още: След мненията за децата: Джаферович се появи като съвършена майка и затвори доста усти 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР