Животът на Мишо от е изпълнен с обрати и за

...
Животът на Мишо от е изпълнен с обрати и за
Коментари Харесай

Мишо прилага нова техника, за да спечели сърцето на своята любима

Животът на Мишо от е изпълнен с обрати и за следващ път той ще се бори с любовта. В най-новия епизод на уеб тийн сериала, Мишо дружно с брат си Дидо, ползва нова техника за спечелването на сърцето на своята обичана Блага . А точно първо да се потвърди в очите на татко й – господин Дочев, който с изключение на преподавател по физкултура е и инструктор по кормуване.   

Какви техники ползва Мишо? Разберете

След като съумя да разочарова Блага, Мишо е изрично уверен, че тя е момичето на живота му. По концепция на брат си, дребният талант се записва на шофьорски курс, уверен в максимата, че „ в случай че спечелиш бащата, печелиш момичето ”. Той е сигурен в себе си и е подготвен да притегли на своя страна инструктора Дочев. Ще успее ли Мишо да разтопи ледовете с бащата на Блага и по този метод да се приближи още веднъж до нея?
 Дидо
Докато Мишо пробва друг метод в борбата за сърцето на обичаната, Дидо изпитва съществени компликации с научаването на разпоредбите за придвижване по пътищата. Правилникът за придвижване се оказва по-голяма компликация за огромния брат, от колкото е предполагал, по тази причина той се обръща за помощ към Мишо. Стимулът на Дидо да приключи по-бързо шофьорския си курс е фактът, че Беатрис прекарва от ден на ден време с продуцентите си. А в случай че вземе брошура, Дидо ще може да бъде на всички места с Беа, водейки я с колата на нейните концерти.

Кой ще поеме по пътя на любовта и кой ще получи сигнал „ алено “ в новия епизод на сериала? Не пропускайте да гледате   първо във Vbox7.com.

Следете във  всяка сряда от 16:00 часа. Още вести за поредицата може да откриете във  и .

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР