Животът на членовете на кралското семейство е коренно различен от

...
Животът на членовете на кралското семейство е коренно различен от
Коментари Харесай

5 предимства на живота в кралското семейство, на които можете да завидите

Животът на членовете на кралското семейство е радикално друг от действителността на елементарните жители - като се изключи че имат голям брой публични отговорности, монарсите би трябвало прецизно да следват кралския протокол, деликатно да наблюдават обществения си имидж и да съблюдават доста по-сложни правила, които са непознати на елементарните хора. Независимо от това, статутът на член на кралското семейство дава доста привилегии - от опцията да употребява услугите на персонален стилист до правото да реквизира всеки транспортен съд от английския флот.

Специални занимания за деца








Децата на членовете на кралските фамилии, сходно на техните родители, имат избрани „ бонуси “, които не са налични за останалите – да вземем за пример наследниците на херцозите на Кеймбридж имат опцията да играят в първокласна двуетажна детска къща, подарена на кралица Елизабет през 1932 година за нейния рожден ден. Игралната къща има сламен покрив, осветяване, тръбопровод и даже лична кухня - в действителност кралски мащаб.

Личен стилист, който опитва обувки





Графикът на кралица Елизабет постоянно е бил много претрупан - английският монарх участва на редица срещи и публични събития всеки ден, доста от които включват интензивно развлечение (поне в по-младите й години). Ето за какво комфортните обувки са един от главните детайли в дрешника на Нейно Величество.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР