Животът на бившата телевизионна риалити звезда Стивън Беър изглежда много

...
Животът на бившата телевизионна риалити звезда Стивън Беър изглежда много
Коментари Харесай

Изпадналият в немилост Стивън Беър след затвора – „без пари, изоставен от годеницата и принуден да продаде къща за £600 000`

Животът на някогашната телевизионна риалити звезда Стивън Беър наподобява доста друг в този момент, откакто е излежал в пандиза.

Позорният победител в Big Brother, 34, беше освободен предварително от пандиза на 17 януари, откакто излежа половината от 22-месечната си присъда. Миналия март Беър беше приет за отговорен във воайорство и две обвинявания за откриване на персонални полови фотоси и филми с някогашната си другарка, звездата от Love Island Джорджия Харисън, без нейно позволение.

Мечката излежа 10 месеца и половина зад решетките и му беше подредено да се подпише в регистъра на причинителите на полови закононарушения. По-рано този месец той се яви в Челмсфордския кралски съд за чуването му за конфискация. Той още веднъж е в съда през днешния ден, защото съвещанието продължава. Тук Mirror преглежда живота на осрамения участник в Shipwreck във външния свят след освобождението му.

Извън джоба си

Седмица след освобождението си от пандиза, Стивън твърди, че „ няма пари “ и „ пла...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР