Животът като цяло преминава през различни етапи, но човек иска-не

...
Животът като цяло преминава през различни етапи, но човек иска-не
Коментари Харесай

10 знака, че сте открили правилното момиче

Животът като цяло минава през разнообразни стадии, само че човек иска-не желае би трябвало да мине през тях. След тийнейджърските години, когато е напълно в реда на нещата да вършим много щури, и дано си го кажем – искрено глупави неща, идва моментът, в който ни се желае да създадем връзка. Да намерим сродната си душа. И стартира огромното търсене.

Да, само че любовта е необичайно възприятие – от време на време са нужни единствено няколко минути, с цел да схванеш, че момичето насреща е Твоето момиче, различен път подозренията ви гризат дни наред. Тя ли е или не е? Мога ли да прекарам живота си с нея? Ако сте от вторите, колебаещите се, за вас сме подготвили няколко признака, по които ще може да определите имате ли бъдеще дружно.

Бъдете наблюдателни и преценете. Разбира се, тези знаци нямат силата на закон, постоянно може да има изключение от правилото, само че най-малко ще ви оказват помощ да се ориентирате в обстановката. Ако вашето момиче е посочило някои от тези знаци, умерено може да кажем, че сте един благополучен човек, тъй като към този момент сте го разкрили. Останалите – не губете кураж. Тя ви чака някъде там.

1. Тя не чака от вас скъпи дарове и материални облаги! Тя е с теб поради самия теб! Това обаче не значи, че би трябвало да сте саможивец – когато е належащо, с мотив или без, не пропускайте да вършиме приятни изненади на обичаната си.

2. Наясно си, че можеш да бъдеш почтен с нея по всевъзможни въпроси , без непрестанно да се притесняваш, че това може да я нарани! И въпреки всичко, един съвет от препатилите – бъдете нащрек, когато чуете въпроса: – Скъпи, намираш ли ме за дебела? После ще ми благодарите, повярвайте!

3. Тя е открита. Няма секрети от теб, в противен случай, избира да споделя вси-чко! Може и да е много досадно на моменти, само че нали това е любовта, м?

 10 знака, че сте разкрили вярното момиче

4. Имате си взаимно доверие! Вашето момиче почита мнението ви, даже, когато позициите ви по даден въпрос се разминават съществено.

5. Разговорът с нея е логичен – в никакъв случай не запълвате времето в празни приказки , просто, с цел да не мълчите!

6. А с нея мълчанието в никакъв случай не е неудобно!

7. Тя изпитва същинско наслаждение да прави всякакви неща с вас. Не, мръсници такива, не приказваме за секс! Добре де, и за него, само че имахме поради по-скоро общите задължения, разходките, спорта, проектите за бъдещето, споделеното занимание, такива неща.

8. Тя няма скрити проекти за вашата връзка. В началото може и да е било по този начин, само че към този момент всичко във вашите взаимоотношения е изяснено. Всеки знае ролята и ситуацията си в нея, което от своя страна не провокира неловки обстановки и недоизказани терзания.

9. Тя има отговор на всеки ваш въпрос. Не споделяме, че е дървен мъдрец, просто тя постоянно се старае да задоволи любознанието ви. А ти в никакъв случай не се чувстваш тъп пред нея, поради нещата, които питаш. Е, може би напълно малко, когато става въпрос за уреди за извиване на мигли, например…

10. Тя е наясно, че вие към този момент сте „ тим “. А от разбирателството и триумфа на обособените играчи зависи и триумфа на тима, нали?

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР