Животът е по-кратък, отколкото предполагаме. Но за съжаление научаваме някои

...
Животът е по-кратък, отколкото предполагаме. Но за съжаление научаваме някои
Коментари Харесай

10 урока, които научаваме прекалено късно

Животът е по-кратък, в сравнение с допускаме. Но за жалост научаваме някои уроци прекомерно късно. Ако ги осъзнаем по-рано, евентуално ще имаме опцията да променим живота си към по-добро.
Ето кои са уроците, които научаваме прекомерно късно.
1. Ние живеем тук и в този момент
Нашият живот не е интервалът сред раждането и гибелта ни. Запомнете, че сегашното е това, което е тук и в този момент - единственият живот, който в миналото ще имате. Затова се пробвайте да изживеете всеки миг от него пълноценно, в добрина и мир, без боязън и страдание, с това, което имате в този миг. 

2. Животът е къс
Това е вашият живот и вие би трябвало да се борите за него. Борете се за истината. Борете се за това, в което вярвате. Борете се за това, което е значимо за вас. Борете се за тези, които обичате и в никакъв случай не забравяйте да им кажете какъв брой доста значат те за вас.
Осъзнайте какъв шанс имате - към момента имате късмет да извършите или измененията нещо. Затова спрете за миг и помислете. И в случай че би трябвало да извършите нещо, започнете още през днешния ден - въпреки всичко не е ясно какъв брой още „ на следващия ден “ ще имате.
3. Днешните компликации ще се изплатят многократно на следващия ден
Когато става въпрос за упорита работа в името на нещо свястно, без значение дали това се отнася за приемане на тапия, пускане на бизнес или някакво друго персонално достижение, което изисква доста време и старания за реализацията му, би трябвало да си зададете единствено един въпрос: " Готов ли съм да прекарам няколко години от живота си по този метод? "
4. Отлагането те прави плебей на през вчерашния ден
Опитайте да извършите нещо през днешния ден, тъй че в бъдещето да благодарите на себе си. 
5. Всяка неточност е урок
Доброто се случва на тези, които не престават да се надяват макар всички разочарования и на тези, които не престават да имат вяра и да обичат. Никога не съжалявайте за случилото се с вас.
6. Всеки човек е най-хубавият другар на самия себе си
Щастието идва, когато се харесвате и не се нуждаете от непознатото утвърждение, с цел да сте щастливи. Преди да създадете здравословни взаимоотношения с другите, пробвайте се да се сприятелите със себе си.
Преди да се научите да гледате решително в очите на другите хора и да създавате връзки с тях, би трябвало да се научите да изглеждате почтени за обич и почитание в личните си очи.
 10 неща, с които да откриете задачата в живота си 10 неща, с които да откриете задачата в живота си
Всички желаеме да открием задачата в живота си. Нужно е обаче да си зададем някои значими въпроси. Ето кои са те:  1. Кое беше най-инт...
7. Действията приказват повече от думите
Вървейки по пътя на живота, сигурно ще срещнете доста хора, които изричат верните думи  на вярното място, Но в последна сметка би трябвало да ги съдите не по думите им, а по дейностите им.
8. Дори дребна демонстрация на добрина прави този свят по-добро място
Усмихвайте се на хората, които имат тежък ден. Бъдете благи с тях. Добротата е единствената инвестиция, която постоянно се отплаща. И на всички места, където има хора, има опция да проявим добрина.
Научете се просто да давате абсолютно, даже и единствено усмивка - не тъй като имате прекалено много за разпределяне, а тъй като светът е цялостен с хора, които усещат, че са изгубили всичко.
 Какво желае от живота всяка зодия? Какво желае от живота всяка зодия?
Често си задаваме въпроса какво желаеме от живота. Ние разгледахме нещата от астрологична позиция и ще ви представим какво тъкмо ис...
9. Зад всяка хубост се крие болката
Всеки се спъва и пада, всеки прави неточности и се проваля, само че все пак се изправя и продължава напред - живее и животът го учи. Запомнете, че сте просто човек, който не е съвършен.
Да, от време на време се случва нещо, което ви разрушава сърцето, само че това не е ли задоволителна цена за скъпите моменти на наслада и наслаждение? Затова продължете, даже когато ви боли, знаейки, че вътрешната мощ, която ви е довела до това място, е в положение да ви води по-нататък.
10. Времето и опитът лекуват болката
Разберете, че това, което е най-важно за вас в този момент и обгръща целия ви свят, в последна сметка ще остане в предишното и в бъдеще ще наподобява надалеч не толкоз значимо, колкото в този момент ви се коства.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР