Животът е кратък. Затова не го губете в преследване на

...
Животът е кратък. Затова не го губете в преследване на
Коментари Харесай

Не тичайте след хора, на които не им пука за вас

Животът е къс. Затова не го губете в гонене на обич, която действително не съществува, тъй като на индивида до вас му е все тая дали сте вие или друг/а...

Случва се постоянно. Харесваме някого, и той ни харесва, само че нещата не се получават. Когато харесваме някого, сме склонни да оправдаваме дейностите му или бездействието му, да го извиняваме, да се опитваме да гледаме единствено хубавите моменти.

Но в случай че нещата не се случват, най-добре е да приключим, до момента в който връзката не е станала прекомерно токсична.

Хората не са дела, т.е. в случай че не върви, просто не върви. Натиснете " край " и продължете напред. И никога не позволявайте този някой, който харесвате, да си играе с възприятията ви, със здравето ви или по-лошо - с живота ви.

Ако означавате нещо за него, той ще ви го демонстрира по милион способи. И надали ще ви хрумне да се съмнявате в възприятията му...

Любовта е прелестно възприятие, само че в никакъв случай не забравяйте - първо би трябвало да се научите да обичате себе си. Да се почитате, да следвате сърцето си, фантазиите си, желанията си. Ако пътищата с Него/Нея се разминават, вземете си довиждане.



Сигурно ще страдате. Месец, два, година. При мен беше четири години. Но в този момент е божествено. Аз съм си аз, не се оправдавам за това, което съм, не се извинявам, не се боря за утвърждение. Просто пребивавам. да, просто е.

Повярвайте в себе си и в това, че и вие, като всеки различен човек, имате право да бъдете обичани, да бъдете щастливи.

Любовта би трябвало да е светла, да въодушевява, да усмихва. Тя не би трябвало да реже крилата, да поставя скоч на усмивката, да ранява. Не би трябвало да боли.

И едно " скърбя " не изтрива сълзите, болката, обидата. Едно " извинявай " не извинява шамара.

Търсете любовта, давайте обич, приемайте обич. Кажете " не " на егото, контрола, неналичието на интерес.



Не си коства да пробвате, да лепите частите, да оставате. Просто би трябвало да изберете себе си. Всичко останало ще се подреди.

Направете крачка към щастието си и ще видите какъв брой хубави неща има оттатък тази връзка, която вие приемате за обич.

Не толерирайте, не дотирайте, не дарявайте усеща на хора, които са неспособни да ви отговорят със сърцето и душата си. Бъдете щастливи. Бъдете себе си. Бъдете виновни. Вашето благополучие зависи единствено и само от вас.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР