Живот си живее певицата на Ку- ку бенд Лилия Стефанова!

...
Живот си живее певицата на Ку- ку бенд Лилия Стефанова!
Коментари Харесай

Лили Стефанова от Ку- ку бенд живее като принцеса! Ето кой я глези:


Живот си живее певицата на Ку- ку бенд Лилия Стефанова! Милионерски наследник я носи на ръце и й обезпечава разкош, заслужен за принцеса.

Наскоро певицата се похвали със закуска в леглото и голям букет цветя, с които я изненадал обичания. Младият мъж не стопира да я отрупва с дарове и да я глези.
Дори се приказва, че се опитвал да убеди певицата да напусне, с цел да има повече време за двамата. Пък и той й обещавал, че ще й даде задоволително пари, с цел да започва лична кариера.

Но Лилия нямала никакво желание за рискува. Като видяла какъв брой бързо някогашната й колежка Цветелина Грахич изчезна от небосклона, откакто напусна предаването през май месец, никак не желала и да си помисля за сходна случка. При състояние, че гаджето на босненката има контакти в музикалните среди и свири в прочут оркестър, отново не съумя нищо да реализира.

Лилия Стефанова не ламти нито за огромна кариера, нито има голямо его, че е единствена и неповторима. Слави се опита да й направи няколко песни, само че нито една не реализира триумф. Дори дуета й с Криско. Но певицата от Благоевград не се е тормозила, че все остава в сянката на другите си сътрудници от Ку- ку бенд. Тя се радва, че има непрекъснат ангажимент около предаването, а също и участия понякога.

А пък и както е тръгнало, може скоро да стане милионерска снаха.

Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР