Живописни пясъчни плажове, кристално чисти тюркоазени води, зелени гори и

...
Живописни пясъчни плажове, кристално чисти тюркоазени води, зелени гори и
Коментари Харесай

Красивите плажове на Ситония в 23 кадъра

Живописни пясъчни плажове, кристално чисти тюркоазени води, зелени гори и планини. Ситония е една от обичаните дестинации в Гърция за феновете на природата.

Средният ръкав на  Халкидическия полуостров е по-малко претъпкан и развъртян спрямо други известни дестинации, като островите Санторини или Миконос да вземем за пример. Това обаче я прави съвършен избор за тези, които търсят тиха и спокойна отмора. Както и за тези, които желаят да откриват нови живописни места. 

Там ще откриете и някои от най-красивите плажове в Гърция. Крайбрежието е осеяно с идилични пясъчни крайбрежия и уединени заливчета.

Можете да намерите както проведени плажове с плажни питейни заведения, по този начин и скрити съкровища, където можете да се насладите на безшумно и умерено превозване. Ако сте фенове на гмуркането - ето още една причина да пътешествате там. Изследването на подводния свят тук разкрива обилие от пъстри риби, очарователни скални формирания и даже опция за среща с морски костенурки и делфини.
    View this post on Instagram           
A post shared by Emine Özhan Güneş (@emilys_adventurebook)

Можете да обикаляте и дребните градчета и села, можете и да се отправите на пешеходен туризъм по хълмовете и планините, да изследвате живописни пътеки или да наемете каяк или лодка, с цел да откриете скрити заливчета. За феновете на историята Ситония предлага достъп до няколко забавни археологически обекта.

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР