Живко Тодоров ще бъде нашият кандидат за кмет на Стара

...
Живко Тодоров ще бъде нашият кандидат за кмет на Стара
Коментари Харесай

Бойко Борисов в Стара Загора: Живко Тодоров ще е нашият кмет на изборите наесен

Живко Тодоров ще бъде нашият претендент за кмет на Стара Загора. Това сподели при среща с актива в града под Аязмото водачът на ГЕРБ. И както един челник е споделил: " Сакам отговорът да бъде " да ", пошегува се Борисов. 
 
Днес би трябвало да си отговорим на няколко въпроса. В Стара Загора санирахме блокове, правихме паркове, игрища, опери, щяхте да имате спортна зала, само че в този момент няма да имате, тъй като 2 години нищо. Журналистите към този момент стопираха да питат за двулентовия път - при мен това беше първи въпрос.
 
Маришкия басейн - с помощта на нас, с помощта на нашите депутати успяхме да спрем това безумство, което има в ПВУ. И съм уверен, че ще се споразумеем с Европейска комисия.  Но две години умните, само кадърните, карсивите не съумяха да създадат План за възобновяване, добави някогашният министър председател.
 
Вчера беше глобен някогашен наш член - Влади Горанов, по закона " Магнитски ". Аз пред вас настоявам, че нито стотинка, нито лев, и Господ ми е очевидец, не сме получили от въпросния Васил Божков. Ако някой някъде е получавал - да си носи отговорност. Аз и партията не сме получавали нито стотинка ", сподели водачът на ГЕРБ във връзка с новите имена в " Магнитски ".
 
Още в първи ден на идващия парламент ще приемем закона на Зарков, добави Борисов. Дълбоко скърбя за Горанов и съм уверен, че е почтен. И най-много за децата му по какъв начин го понасят. 

В началото на срещата думата взе кметът на града Живко Тодоров. " Вместо дружно да мислим по какъв начин да върнем доверието в политическата система и да преодолеем проблемите в страната, занимаваме се с това да дефинираме кои са положителните и неприятните сили в страната. Как може да приказваме за това, в случай, че 70 % от българите не излязоха да гласоподават на последните избори? ", попита той. 
 
" Кому е нужно да се явяваме за пети път на избори и да похарчим стотици милиони, вместо да се построи нещо с тях? В Народното събрание се появиха хора, които започнаха да чертаят не бъдещето на България, а разграничителни линии, червени линии, чегъртане и всичко това, което видяхме през последните години. Резултатът не е добър за никой от нас. Трябва да създадем по този начин, че в идващия парламент да има раздумни хора, които схващат, че политиката е съгласие и консенсус. Особено в сложни времена, в които се намираме сега ", добави кметът на града под Аязмото. 
 
Ще мине време и ние ще пишем постове - за какво при най-кръвопролитната война с 1 лева е по-евтин на литър горивото. Защо през медиатори заплатиха за същия съветски газ с 30 % повече? 300 млн. е разликата в цените на горивата за месец, 10 млн. дневно. Една спортна зала в Стара Загора е отивала дневно! Същото е с медиаторите за оръжията. 

ГЕРБ ще е първа политическа мощ, тъй като хората виждат направеното от ГЕРБ и виждат какво стана с инфлацията, какво стана с нафтата, с газа, с дървата за огрев. Е, дано ни съпоставят! 
 
 Борисов в Стара Загора Борисов в Стара Загора Източник: Скрийншот/Facebook
Вчера беше глобен някогашен наш член - Влади Горанов - по закона " Магнитски ". Искам да кажа, че той е освободен като министър, като народен представител - ние дотолкоз може да се разграничим. 
 
" Аз пред вас настоявам - и Господ ми е очевидец - нито стотинка, нито лев не сме получавали. Аз настоявам, че аз и партията не сме поличили нито стотинка. Казвам го, тъй като Христо Иванов през вчерашния ден е пуснал пост за самара и магарето. Човекът, който партията му прибра стотици хиляди от Nexo, партията, която направи разбойническата приватизация да ми дава оценка на мен? Не! ", възмути се водачът на ГЕРБ.
 
Но казусът съществува, не съм спал, с цел да мисля. Тук е огромната неточност на моите депутати. Това ме навежда на мисълта, че идващия парламент би трябвало да остана вътре.  
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР