Живко Коцев, главният секретар на Министерството на вътрешните работи, е

...
Живко Коцев, главният секретар на Министерството на вътрешните работи, е
Коментари Харесай

Главният секретар на МВР Живко Коцев хвърли оставка

Живко Коцев, основният секретар на Министерството на вътрешните работи, е подал заявление за освобождение от служба , оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. Смята се, че дейностите му са по лично предпочитание.

Припомняме, че през август предходната година откакто няколко пъти държавното управление му искаше оставката, в това число вътрешния министър Калин Стоянов.

държавното управление предложи за основен комисар Живко Коцев , като ден по-късно президентът Румен Радев публично освободи Петър Тодоров от служба и.
 Живко Коцев удовлетворен от работата на Столична дирекция на вътрешните работи
Живко Коцев удовлетворен от работата на Столична дирекция на вътрешните работи

Полицията реализира положителни резултати

Оставката на главсека идва на фона на редица въпроси към Министерство на вътрешните работи, както и в миг, когато не се знае сигурно кой ще е идващия вътрешен министър в служебното държавно управление на Димитър Главчев . Към вътрешното ведомство своят отворени въпросите за връзките на службите на Мартин Божанов - Нотариуса, които от Министерство на вътрешните работи дефинираха, че са " държавна загадка ".

Нови въпроси се повдигат и след акцията на ДАНС от през вчерашния ден, която е по следствие за контрабанда през границата и в границите на която беше задържана новата шефка на Митниците и нейният заместител. От това следствие изплува името на Николай Николов - Паскал като началник на канала, само че за който също се счита, че може да е помощник на службите. 
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР