Живеем във време, което очаква от жените все повече и

...
Живеем във време, което очаква от жените все повече и
Коментари Харесай

Топ 5 книги за жени лидери


Живеем във време, което чака от дамите от ден на ден и повече. С привидната независимост идват и повече отговорности. Факт е обаче, че светът изобилства от дами, които са родени за водачи. И е цяло достижение, че не са се отказали, макар опитите на обществото да ги “счупи ”, още до момента в който са нежни. Продължили са, построили са себе си напълно сами, все пак и всички, с цел да се трансфорат в образец за потомство бъдещи дами.

Днес сме ви подготвили селекция от 5 книги, които ще ви оказват помощ да откриете женската си мощ и да я съчетаете с лидерските качества, които притежавате, без от време на време да знаете това.

“Феминистките не харесват розово и други неистини ” от Скарлет Къртис

Всяка жена има друга история, която желае да показа. След като прочетете тази вдъхновяваща сбирка от есета и изявленията, написани от и за звезди, деятели и актьори, за това какво значи феминизмът за всяка една от тях, най-вероятно животът ви, както и разбирането за думата започваща с Ф, ще се промени.

В книгата ще откриете вдъхновяващи истории на известни дами за това какво значи феминизъм, измежду които: Кат Денингс, Лоли Адефопи, Зоу Съг, Ема Уотсън и доста други.

Историите са събрани от Скарлет Къртис, част от огромната организацията Girl Up. Girl Up има повече от 2200 клуба в над 100 страни и е подговотила 40 000 девойки с друг генезис, с цел да внесе на всички места осезаеми за девойките промени. Girl Up има разполагаем готови млади жени-лидери, чиято цел е да се отбрани равенството на половете и да се подсигуряват равни права на всяко момиче.



Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР