Живеем в свят, в който да изневериш е като да

...
Живеем в свят, в който да изневериш е като да
Коментари Харесай

Така ли е наистина: Ако веднъж ви изневери, пак ще го направи

Живеем в свят, в който да изневериш е като да отидеш на кафе с другарка. Ако се съди по статистиката и персоналните истории в другите групи по психотерапия и връзки, във всяка двойка е имало най-малко по една невярност през годините.

Според една статистика, в Обединеното кралство една от всеки пет фамилни двойки се изправя против казуса, наименуван невярност. 25,4% от женените мъже и 18,3% от омъжените дами са изневерявали на половинките си, написа Insight.

И това не включва несемейните двойки, т.е. тези, които живеят без брак...

Според терапевта Кимбърли Мофит пък, която има дълготраен опит в работата с двойки, в случай че един човек е изневерил, то той сигурно отново ще го направи!


Наистина ли е по този начин?

Е, в случай че статистиката е нещо, което би трябвало да се вземе поради, наподобява, че евентуално е по този начин. Според Choosing Therapy, „ когато човек изневери в първата си връзка, вероятността да го направи още веднъж е три пъти по-голяма ".

До огромна степен изневярата към момента е по-скоро " мъжка " линия. Според едно изследване, 20% от женените мъже и 13% от омъжените дами са признали, че са правили секс с някой, друг от половинката им.

Процентът на дамите, изневерили на колегата си, е повишен на 40 през последните 20 години.

И, скъпи дами, в случай че подозирате, че той ви изневерява, съвсем несъмнено е, че го прави. Не подценявайте интуицията си, поучават експертите.



Проучвания демонстрират, че когато една жена подозира брачна половинка си в невярност, тя е права в 79% от случаите; до момента в който един недоверчив брачен партньор ще бъде прав за хипотетичната невярност на жена си в 62% от случаите.

Въпреки ужасяващата статистика, не всеки лъжец е жертван на безкрайна невярност.

Психиатърът Франк Датилио споделя пред Men’s Health, че „ без значение дали сътрудникът ви е изневерил на вас или на някого различен в предишното, би трябвало да обсъдите изневярата с него “.

Ако той откаже да приказва за това, значи, че казусът към момента съществува, споделя експертът.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР