Живеем в две различни държави. В тази на управляващите, в

...
Живеем в две различни държави. В тази на управляващите, в
Коментари Харесай

Нинова: Живеем в две държава - тази на управляващите и другата, в която хората протестират

" Живеем в две разнообразни страни. В тази на ръководещите, в която по думите им има успокоение. В същинската - всеки месец хората са на улицата и стачкуват ", съобщи в събота водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в Разград, представена от партийния пресцентър.

По думите ѝ от ГЕРБ настояват, че дават път на младите, " само че в деня на будителите младите учени излязоха на митинг за унизителните условия, в които работят ".

" В паралелната страна на Борисов има сигурност, в същинската всеки месец служители на реда, пожарникари са на митинг, а водачи отхвърлят да летят ", сподели още Нинова, добавяйки, че " в страната на държавното управление пенсиите порастват, а в същинската пенсионерите излязоха по площадите с тъгата, че няма по какъв начин да живеят с двеста лв. ".

" За ГЕРБ опазването на здравето е приоритет, а в същинския живот лечебни заведения банкрутират и лекарите са на улицата, тъй като не желаят да бъдат пребивани, до момента в който избавят човешки живот. ГЕРБ всеки ден ни убеждават, че има стопански напредък, остатъци, непоклатимост и разцвет. Вие в област Разград усетихте ли ги? Имате ли сигурност, по-лесно ли си плащате сметките? Ако ми кажете - " да, живеем по-добре ", незабавно си отдръпвам думите, само че в случай че кажете - " не ", дано се хванем дружно и променим това ", съобщи водачът на Българска социалистическа партия.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР