Живеем под заплахи, които отдавна надскочиха родните политически караници от

...
Живеем под заплахи, които отдавна надскочиха родните политически караници от
Коментари Харесай

Целта ни не е раздор, а да предотвратим крайностите, на които сме свидетели: Драгомир Стойнев

Живеем под закани, които от дълго време надскочиха родните политически кавги от последните десетилетия, а в обстановка на опасност липсва национална цел. Това сподели от парламентарната естрада Драгомир Стойнев, който прочете декларация от името на ПГ на Българска социалистическа партия за България при започване на новата сесия на Народното събрание.

 

В Украйна е налице " спор, протичащ се под носа ни и прекрояващ толкоз устойчиво изглеждащото статукво в Европа " след Берлинската стена, означи той.

 

Българска социалистическа партия има ясна позиция по спора в Украйна и по формата на помощта – филантропична поддръжка, напомни Драгомир Стойнев.

 

Защо в България " по този начин настървено се караме да доставим ли оръжие или не ", вместо да търсим друга тематика – мостове и пътища за излизане от спора, попита Стойнев.

 

България е исторически и стратегически в сърцето на Черноморския район и това ще бъде по този начин и на следващия ден, акцентира той.

 

" Целта ни не е разкол, а да предотвратим крайностите, на които сме очевидци. "

 

Според Стойнев " на парче вършим политика, която разумно ще ни докара до резултати на парче ".

 

" От една страна е опозицията, въпреки това е обединението. Опозиция и коалиция не са в разговор по националните тематики. Много повече разговор би трябвало и в смата коалиция ", уточни Драгомир Стойнев.

 

Опасно е и спирането на разговора в " триъгълника на властта ", добави той.

 

За Българска социалистическа партия тематика номер едно е какво ще свърши това Народно заседание и по какъв начин ще продължи страната напред, сподели в умозаключение Драгомир Стойнев.

Снимка: БГНЕС, архив
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР