Живата легенда на българския футбол Христо Стоичков ще бъде сред

...
Живата легенда на българския футбол Христо Стоичков ще бъде сред
Коментари Харесай

Христо Стоичков пристига в Банско за Световната купа по ски алпийски дисциплини

Живата легенда на българския футбол Христо Стоичков ще бъде измежду специфичните посетители на Световната купа по ски алпийски дисциплини в Банско, която ще се организира този уикенд (10-11 февруари), оповестиха от уредниците.

Няколко дни по-рано - на 8 февруари - кавалерът на " Златната топка " за 1994-а година ще отпразнува и своя 58-и рожден ден в ски курорта.

По този мотив уредниците в Банско осведомиха, че всеки, който закупи автобиографията на Камата " Христо Стоичков. Историята ", може да употребява единствено в същия ден гратис кабината до Бъндеришка поляна и назад, като показа на чиновниците касовата записка. Малко по-късно в четвъртък (8 февруари) - след 14:30 ч. - Стоичков ще бъде в пресцентъра на Бъндеришка поляна, където ще раздава подписи.

В същото време българската футболна звезда употребява страницата си в обществените мрежи, с цел да разгласява малко видео, с което анонсира гостуването си в Банско.

" Здравейте другари! Очаквам ви на 8 февруари в Банско, където имаме Световна купа по ски. Искам да изкараме страховит ден. Знаете, навършвам 58. 58 ми дава огромни спомени- 5 лиги в Испания с номер 8, само че също ви чакам на Бъндеришка поляна в 14:30, с цел да изкараме ужасно. Знаете, че Банско ми е на сърцето ", съобщи Христо Стоичков.



Освен българската футболна легенда измежду формалните лица на Световната купа в Банско ще бъдат още редица огромни имена в алпийските ски, измежду които Алберто Томба, Марк Жирардели, Тед Лигети, Тина Мазе и Петър Попангелов.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР