Житейски доказано е, че когато децата се умълчат, а Рут

...
Житейски доказано е, че когато децата се умълчат, а Рут
Коментари Харесай

Дайте чинията на Благой Рагин

Житейски потвърдено е, че когато децата се умълчат, а Рут Колева и Иван Ласкин не „ изригват “ няколко дни във фейсбук, ще става някаква беля. Дали от жегата, дали от ей по този начин, само че целокупният народ изпраща една от най-абсурдните седмици напоследък. След като ни пуснаха кино лентата „ Всички обичат Миро “, Боршош не помни какви ги е писал на стената си и изтърси епохалното просветление, че има скрит план против НДК и председателството ни на Европейски Съюз. После, прясно възобновен, гордо напусна поста. Душманката му Лили Павлова съобщи, че тематиката била затворена за нея, нищо, че тя я отвори с уволнението на готиния Миро. Министър Боил Банов изрази нетърпението си да го възвърне на поста, единствено да свърши пустата анкетна комисия, която тържествено да ознаменува невинността му. Бива ли подобен скъп кадър да седи без работа. Какво пречи до края на инспекцията краткотрайно да бъде назначен за шеф на водопада „ Райското пръскало “. А след това, в случай че отново се издъни, да го пратят за живописен началник на мъжкото хоро в Калофер. Банов пък, откакто безмилостно разпореди Киро Японеца да вдигне от руините Двойната къща, за какво не разпореди на същия потвърден бизнесмен да довърши ремонта на НДК.

Насред жегите Здравната каса осиротя – баш комитата й Глинка Комитов подаде оставка. Както се споделя – отиде си, не сподели нищо. Причините се оказаха секретни и даже молбите на Жельо Бойчев не разтопиха сърцето му, с цел да открехне вратата на мистерията. Пред него има два пътя - или да се върне към музиката, или да излезе с чета в Балкана.

От министерството на опазването на здравето показаха паниката си от зачестилите отводи от депутатски имунитети, припомняйки, че светът е рисков, а коклюш и туберкулоза дебнат отвред. Веселин Марешки не желал да свърши бързо като Мишо Бирата и бай Ваньо Танов, само че нищо не намеквал, с цел да не му се случело същото. Така де, същинският мъж не загатва, а си споделя или мълчи вечно.

Цветан Цветанов пък орева орталъка, че президентът Радев не го пуснал на срещата си със свищовския кмет. Не го обичал той, тъй като чоплел към шведския „ Грипен “ и упорствал за анкетна комисия, дали Радев лобирал за шведите. И табелата с името му махнал президентът от масата, а човек нали за едното име живее. Обидно е.

Има нещо надълбоко алегорично в това, че точно в Свищов се пази стъкленицата с простреляното сърце на Алеко. Братя българи, 6-7 милиона сме – кой по-напред да го кара пустия Грипен. Струват ли си разправиите. И това стана в седмицата, когато честваме 70 години на гражданската ни авиация. Вождът и учителят Георги Димитров надали би позволил подобен скандал преди време.

Циганите в Асеновград се окопитиха след похода на обединените футболни ултраси и на собствен ред упрекнаха гребците, че първи са ги нападнали. А те просто желали да спасят давещите се дечица. Като във вица за Али Агджа и Папата – очевидци удостоверили, че духовникът стрелял пръв. А откакто протестиращите ядоха и пердах от родната полиция, чака се ромите всеобщо да застанат зад настояванията на служителите на реда на идния им митинг. Любители на конспирациите допуснаха, че казусът в Асеновград е изкуствено основан, с цел да отшуми по-бързо абсурдът със "строгата стопанка " Бетина Жотева, който по всички скали е от най-висока социална значителност. Как да не се замисли човек...

Като споменахме Папата, във Ватикана се разигра нов секс скандал. И за кой ли път в него не е намесена жена. Но би трябвало да привикваме, щом и Германия одобри еднополовите бракове. Нищо че Меркел имала изключително мнение. То и без него си е особена обстановката.

Всичко изброено дотук са бели ядове. Културните среди бяха разтърсени от тревожната новина за финансовите проблеми на чалгаимперията „ Пайнер “. Момичетата на бай Митко към този момент не можели да пълнят залите. Очаква се обезпокоените почитатели да се провеждат в групата #azsampainer и да потърсят социална поддръжка за димитровградския владетел.

Така и по този начин споменахме Димитровград, дано разчоплим един различен проблем. След решението за заплащане в брой единствено до 1000 лева, по какъв начин ще става пазаруването на булки на локалния пазар? С банков превод и проявление на платежно ли? И за какво до момента не сложиха най-малко един касов уред на пустия пазар за невести.

Съборът на Бузлуджа наближава и от Българска социалистическа партия отново си желаеха паметника. Обясниха им, че не е толкоз елементарно. А решение има. Защо низвергнатият началник на хотелиерите Благой Рагин не отвори там една паница за посетители. Ще посреща ухилен шведи, пък в случай че го ритне някой, общително ще му предложи да повтори. Предприемачески дух е необходим, визионерство...

Борисов и Ердоган най-малко ни върнаха вярата в другарството. Щом единствено топлите им връзки ни пазят от навлизане на милиони несретници от Сирия, Ирак и Кандахар, остава ни единствено да се молим. Дано Борисов не го бие на мешана табла. Знаем, че и двамата не обичат да губят. Бойко, пусни му бе. В името на майка България.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР