Жителят на с. Ореш Петър Йозов Петров подаде сигнал до

...
Жителят на с. Ореш Петър Йозов Петров подаде сигнал до
Коментари Харесай

Полицай бие мъж, подал сигнал срещу кмета

Жителят на с. Ореш Петър Йозов Петров подаде сигнал до основния прокурор Сотир Цацаров и вътрешния министър Валентин Радев.

В жалбата той разказва побой от служител на реда Велизар Генчев благодарение на кмета Любомир Иронов в постройката на кметство с. Ореш.

Това разкрива уеб сайтът „ Афера “.

Ето и жалбата на Петър Йозов Петров. Публикуваме я без редакторска интервенция.

До Главният прокурор

На Република България

Копие: До Министър на вътрешните работи

Копие: Окръжен прокурор

СИГНАЛ

От

Петър Йозов Петров

с. Ореш ул. Дунав № 19

тел: 0889….

e-mail [email protected]

Кмет на с. Ореш от 1999 година до 2007 година

Общински консултант 2007 година – 2011 година

Относно: Нанесен ми побой от служител на реда Велизар Генчев благодарение на кмета Любомир Иронов в постройката на кметство с. Ореш.

На 27.02.2018 г.бях извикан от служител на реда Велизар Генчев в постройката на кметството. Отидохме дружно с служител на реда Генчев в кметството към 11.15 часа. Предостави ми тъжба против мен от Любомир Иронов. Прочетох я споделих, че ще напиша в обяснението, че не давам пояснения по случая. Генчев взе да се държи жестоко и надменно.

В осъществяване на предписание на прокурор при районна прокуратура Свищов –Любомира Минкова, служител на реда Генчев сформира протокол за предизвестие по чл.282 ал.1 и 2 от Наказателен кодекс, против мен. Предупреждението се показваше в това да не депозирам сигнали против кмета на Ореш Любомир Иронов, набеждавал съм го бил. Отказах да го подпиша.

Мая Денева се подписа като очевидец на моя отвод. Поисках копие от протокола за предизвестие, само че служителят на реда отхвърли. Поисках от служител на реда Генчев да ми даде преписката с цел да се срещна с разпореждането на прокурара и да си запиша някои неща. Генчев отхвърли. Щом не искаш да подпишеш протокола, няма да ти дам нищо ми сподели служителят на реда. Изтръгна отръцете ми лисчето където си бях записал нещо и го скъса в наличието на Мая Денева. Денева напусна стаята където бяхме.

Полицаят Генчев стартира да се държи жестоко, като ми споделяше, изчезвай от тук, с цел да не те изхвърля принудително. Поисках му още веднъж да ми даде преписката, само че Генчев още веднъж отхвърли и стартира да ме излбъсква от стаята. Бяхме единствено двамата. След няколко секунди Генчев може би се е предположил, че може да съм го записал несъзнателно и ме хвана и стартира да ме дърпа, удря, рита с крайници и ме набута принудително в стаята и стартира вика дай телефона. Започна да ме удря с юмруци по главата. Извика кмета Иронов да му оказва помощ да ми вземат телефона. Кмета Иронов незабавно пристигна от насрещната стая, пресече коридора и започнаха да ме удрят и да ме съборят на земята, с цел да ми вземат телефона. Полицай Генчев споделяше на кмета би трябвало да му вземем телефона.

Полицаят продължаваше да ме удря, а кмета Иронов се опитваше да ми вземе телефона, който към този момент се намираше в десният ми джоб на панталона. Виках за помощ мощно. Успях да се дръпна до прозореца. Полицай Генчев ме дърпаше за ръцете и по-късно ми нанесе удар с дясната ръка в главата с белезниците. Инстиктивно се защитих с лявата ръка и тя пое част от удара. От ръката ми стартира да тече кръв. Полицаят ме нанесе удари с пестник с лявата ръка в дясната част на главата. Направи опит да ме удари в лицето с глава, само че аз се дръпнах обратно. Казах му удряй колкото искаш, всичко ще се потвърди след това.

Жена ми звънна на телефона ми в 11.50 часа. Въпреки че двамата ме нападнаха съумях да отговоря на позвъняването и желаех помощ, като и споделих незабавно да прати моят наследник Йоско, тъй като служителят на реда и кмета ме бият. Кмета Иронов наподобява се уплаши от това, че служителят на реда ми нанася нечовечен побой и че към този момент околните ми са известени за това и излезе от стаята.

Полицаят стартира де ме гони към бюрото. Казах му че упражнява против мен полицийско принуждение и неоснователно ми нанася побой. Генчев съзнателно смъкна компютъра на земята. Започнах да фотографирам служителят на реда и му споделих,че предавам онлайн сега. И той престана да ме удря и гони. Каза на Иронов да звъни на 112. Поисках помощ и от Милко Митев от с. Ореш.

Дойде сина ми, отвори входната врата и влезе. Кмета Иронов се опита да го избута на открито от постройката на кметството, само че не съумя. Синът ми стартира да прави запис и това ме избави. Отворих с ръка входната врата на кметството и излязох на открито. Казах на сина си да се прибираме в къщи и да търсим адвокатска и прокурорска отбрана. Звъних и на Окръжен прокурор Емил Денев, само че той не ми подвигна. Звъних и прокурор Любомира Минкова. Разговарях с нея и желаех помощ. Каза ми, че не е дежурна и не може да ми помогне. Обадих се от телефона на жена ми на тел 112 и желаех да изпратят кола за спешна помощ в дома ми, тъй като от побоят доста ме болеше главата и кръста. Дойде кола за спешна помощ и ме откараха в спешна помощ в Свищов. По време на пътуването разбрах, че са арестували сина ми Йоско, който отиде на центъра да чака колата за спешна помощ.

Полицаите го отвели преди да пристигна колата за спешна помощ. Звъннах на другар да му търси адвокатска отбрана. Когато дойдох в спешна помощ,ми мериха кръвното налягане,беше високо. Медицинското лице ме изпрати в ретгена да ми снимат главата и по-късно ще бъда прекледан от невролог. Това не се случи, тъй като като излязох от ретгена трима служители на реда ме арестеваха, като ми сложиха белезници. Когато стигнахме до стаята на незабавна почощ желаех да ме заведат при здравното лице, с цел да ме прегледа невролог. Полицаите отхвърлиха. Тогава започнах да крещя за помощ, само че никой не ми оказа помощ и те ме водиха до полицейският автомобил. Свидетел на извеждането ми от спешна помощ бе доктор Дадов, който дава отговор за отделението по хемодиализа в Свищовската болница.

Отведоха ме в полицията. Там бяха към 5-6 служителя на реда, назначиха ми длъжностен бранител. Образувано бе против мен досъдебно произвеждане. Направиха ми медицински обзор, направиха ми голям брой фотоси на пострадванията по тялото ми. Въпреки че не бях в положително здравословно положение ме задържаха за 24 часа и ме водиха дружно със сина ми в ареста в Павликени. На 28 02.2018г. след 10.00 ни освободиха и аз незабавно отпътувах с влака за гр. Плевен за медицински прегледи.

Цялото това нещо ми се случва, тъй като съм подавал голям брой сигнали за възможни злоупотреби, само че служители на реда и прокурори от Свищов използваха служебното си състояние да не разкрият истината.

Един от тези прокурори при районна прокуратура Свищов е Любомира Минкова, която сега управлява следствие против сина ми, тъй като ме избави от жестокият побой. Целта на побоят бе да ми бъде лишен телефона и да бъдат изтрити записите, уличаващи служителят на реда ВелизарГенчев и кмета Любомир Иронов в нанасянето ми на нечовечен побой.

Моля Окръжна прокуратура, в лицето на нейният началник Окръжен прокурор господин Емил Денев, да се разпореди и вземе под свое директно следствие случаите по отношение на сина ми и мен. Г-н Денев е осведомен в елементи по няколко случая за неприлагане на законите и разпоредбите на работа от прокурори и служители на реда. Г-н Денев е извънреден експерт и на това разгадавам.

Прокуратурата и полицията от Свищов би трябвало да се отстранят от следствието по казусът със сина ми и мен, тъй като те не пазят законните права и ползите на жителите и обществото и не съблюдават точното и еднообразно използване на законите.

Примери по отношение на неспазването и погазването на законите от прокурори и служители на реда от Свищов имам в задоволителни количества. Всичко е документирано. Оставили са почерка си на работа. До няколко дни ще бъдат изпратени всички случаи до Висш съдебен съвет и до Главният прокурор.

Моля да се образува наказателно произвеждане против служителят на реда Велизар Генчев и кмета Любомир Иронов.

МОЛЯ ЗА СПЕШНОСТ. АЗ ИМАМ ОСНОВАТЕЛНИ ПРИЧИНИ ДА съдебна експертиза БЕЗПОКОЯ ЗА ЗДРАВЕТО СИ И ЖИВОТА СИ, КАКТО И ЗА ЗДРАВЕТО И ЖИВОТА НА МОЕТО СЕМЕЙСТВО.

МОЛЯ ДА съдебна експертиза НАПРАВИ НЕОБХОДИМОТО ЗА ДА съдебна експертиза ПРЕДОТВРАТЯТ ЕВЕНТУАЛНИ ПОСЕГАТЕЛСТВА СРЕЩУ МЕН И СЕМЕЙСТВОТО МИ ОТ СТРАНА НА ПОЛИЦАИ И ПРОКУРОРИ ОТ СВИЩОВ. Притежавам записи, които ще бъдат излъчени на този стадий единствено на Окръжен прокурор Емил Денев. След това ще бъдат оповестени в общественото пространство. ЩЕ БЪДЕТЕ ПОТРЕСЕНИ ОТ ВИДЯНОТО.

01.03.2018 година

С Уважение Петър Петров

До Министъра

На Министерство на вътрешните работи

МОЛБА

От

Петър Йозов Петров

с. Ореш ул. Дунав № 19

тел: 0889 ….

e-mail

[email protected]

Кмет на с. Ореш от 1999 година до 2007 година

Общински консултант 2007 г.- 2011 година

Избран от Политическа партия ГЕРБ

Уважаеми господин Министър,

На 01.03.2018г. Ви изпратих сигнал за полицейско принуждение против мен. Изпратих Ви и видеоклип. Помолих Ви полицията в Свищов да не проверява казусът, тъй като служители на реда от районно управление (на МВР) Свищов употребяват служебното си състояние да не разкриват истината.

По мотив моят сигнал шефа на ОДМВР старши комисар Димитър Машов е упълномощил инспекцията по казусът да се извърши от комисия от чиновници от районно управление (на МВР) Свищов.ТОВА Е БЕЗОБРАЗИЕ.Смятате ли,че чиновниците от полицията в Свищов ще спазят закона и ще работят за откриване на истината?

Въпреки че на записа се вижда по какъв начин служителят на реда ме дърпа в стаята и стартира да ме бие, проверяващият служител на реда не приключва производсттвото. На записа ясно се вижда и чува, че повода за нападението против мен е да ми вземе телефона. Счупиха екрана на телефона ми. Побойника служител на реда Велизар Генчев извика и кмета да му спомага и той се включи интензивно. Моята молба към Вас е да се разпоредите казусът да се проверява от чиновници от гр. София.

От 13.03.до 16.03.2018 провеждам протест пред постройката на полицията в Свищов, за което съм уведомил кмета на общината. Целта е срещу полицейското принуждение. В обществените мрежи клипът е гледан от над 300 000 индивида. Ако вие, Уважаеми господин Министър, не възложите казусът на проверяващи органи от гр. София, ще бъда заставен да принеса митинга пред Министерство на вътрешните работи, Министерски съвет, НДК,Президенството.

Целта на побоят бе да ми бъде лишен телефона и да бъдат изтрити записите, уличаващи служителят на реда Велизар Генчев и кмета Любомир Иронов в нанасянето ми на нечовечен побой

Прокуратурата и полицията от Свищов, би трябвало да се отстранят от следствието по казусът със сина ми и мен, тъй като те не пазят законните права и ползите на жителите и обществото и не съблюдават точното и еднообразно използване на законите.

Примери по отношение на неспазването и погазването на законите от прокурори и служители на реда от Свищов имам в досатъчни количества. Всичко е документирано. Оставили са почерка си на работа. До няколко дни ще бъдат изпратени всички случаи до Висш съдебен съвет и до Главният прокурор.

Моля да се образува наказателно произвеждане против служителят на реда Велизар Генчев и кмета Любомир Иронов.

МОЛЯ ЗА СПЕШНОСТ.АЗ ИМАМ ОСНОВАТЕЛНИ ПРИЧИНИ ДА съдебна експертиза БЕЗПОКОЯ ЗА ЗДРАВЕТО СИ И ЖИВОТА СИ, КАКТО И ЗА ЗДРАВЕТО И ЖИВОТА НА МОЕТО СЕМЕЙСТВО.

МОЛЯ ДА съдебна експертиза НАПРАВИ НЕОБХОДИМОТО ЗА ДА съдебна експертиза ПРЕДОТВРАТЯТ ЕВЕНТУАЛНИ ПОСЕГАТЕЛСТВА СРЕЩУ МЕН И СЕМЕЙСТВОТО МИ ОТ СТРАНА НА ПОЛИЦАИ И ПРОКУРОРИ ОТ СВИЩОВ.

11.03.2018 година

С Уважение Петър Петров

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР