Джо Байдън е заобиколен от фашисти в Овалния кабинет -

...
Джо Байдън е заобиколен от фашисти в Овалния кабинет -
Коментари Харесай

Тръмп: Джо Байдън е обграден от фашисти, демократите унищожават САЩ

Джо Байдън е заобиколен от фашисти в Овалния кабинет - задачата е да унищожат Съединените щати. Това съобщи Доналд Тръмп по време на тирада в Ню Джърси, написа " Политико ".

Тръмп беше посрещнат от голяма навалица екзалтирани поддръжници, които чакаха на столове със дни, с цел да му вдъхнат кураж посред тежките правосъдни борби. Според представител на локалните управляващи, на събитието са участвали сред 80 и 100 хиляди души, написа АП.

Съединените щати няма да могат да преживеят още четири години от президентството на Байдън, в случай че той завоюва изборите през ноември, акцентира някогашният президент в речта си.

Тръмп означи, че актуалният американски водач е заседнал в корупция. " Тази страна няма да оцелее още четири години президентство на Байдън. Той е подкупен, той е подкупен и незапознат ", акцентира актуалният претендент за президент на Републиканската партия.

Междувременно губернаторът на Тексас Грег Абът осъди наказателния развой против Доналд Тръмп, определяйки го като нелегитимен и нагласен, заяви списание " Нюузик ".

" Освободете този човек и му позволете да работи на цялостни обороти в акцията си. Нека гласоподавателите да решат, а не съдията-левичар. Тръмп ще обезопаси границата, ще понижи инфлацията, ще постави завършек на войните, ще възвърне мира в университетите и ще затвори нарушителите ", написа Абът в обществената мрежа Х, представен от изданието.

Инфо: " Труд "

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР