Жителката на дагестанското село Новочурта Асият Саидова е подала иск

...
Жителката на дагестанското село Новочурта Асият Саидова е подала иск
Коментари Харесай

9 бандити изнасилваха 6 месеца жената на полицай, за да му отмъстят, тя устоя на гаврите, а той се разведе с нея

Жителката на дагестанското село Новочурта Асият Саидова е подала иск против деветима съселяни, които редовно я изнасилвали в продължение на 6 месеца. Заради неописуемите гаври тя направила опит да се самоубие, оповестява осведомителният портал «Кавказ.Реалии».

По думите на Саидова закононарушението по отношение на нея траяло от февруари до август 2017 година Мъжете я наливали с алкохол и я тъпчели с психотропни препарати, като я заплашили да си мълчи, тъй като тя трябвало да понесе санкции поради дейностите на мъжа си - локален служител на реда.

Изнасилванията ставали нощем, когато брачният партньор ѝ бил дежурен. Сред обвинените от Асият е и зам.-шефът на регионалното ръководство на полицията Давуд Мохамедов, който работел в един кабинет със брачна половинка на жертвата.

Саидова също по този начин твърди, че Мохамедов е проникнал във фейсбук профила ѝ и от нейно име е изпращал интимни оферти към други мъже от селото. " Всичко това се прави, с цел да се образува мнение измежду обществото, че държанието ми е аморално и да прикрият виновността си ", изяснява Асият.

Опозорената жена в този момент живее при родителите си, тъй като брачният партньор ѝ решил да се разведе с нея. Тя направила опит за самоубийство, само че непредвидени посетители осуетили желанията ѝ.

Адвокатите на упрекнатите от нея мъже настояват, че Саидова има леко държание и сама е била основател на срещите с мъжете.

Адвокатът на дамата обаче споделя, че друга жена от селото също е подала подобен иск против Мохамедов, само че против нея бил извършен напън, тя се отказала от думите си и даже била наказана за лъжовен донос. Юристът се притеснява, че полицейският шеф още веднъж може да употребява връзките си, с цел да се изплъзне от наказването.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР