Жителка на Великобритания, решила да уголеми устните си в козметична

...
Жителка на Великобритания, решила да уголеми устните си в козметична
Коментари Харесай

Филър увеличил устните на британка тройно и се взривил пред очите на лекаря

Жителка на Англия, решила да уголеми устните си в козметична клиника, споделя за страшните последици от процедурата.

27-годишната Алекс Оукли от Кент платила 150 паунда за инжектиране на един милилитър пълнител в устните. Скоро след процедурата дясната част на горната й джука се надула тройно, причинявайки непоносима болежка и затруднявайки говора на дамата, написа Mirror.

По рекомендация на лекаря младата жена почнала да постанова лед върху проблематичния сектор само че това не дало резултат.
 Съпруга или опитно зайче? Сами преценете! Съпруга или опитно зайче? Сами преценете!
Какво се случва, когато се омъжиш за упорит еластичен хирург, притежател на частна клиника, освен това твърдо решен да те трансформира в...

„ Дясната част на устата ми побеля от липса на кръв и беше парализирана. Това беше най-силната болежка в моя живот – същински нощен призрачен сън – разказва своите чувства Оукли. Две седмици след инжекцията британката отишла в друга частна клиника, където платила 2000 паунда за премахване на филъра. По думите й, когато устната й била прободена от иглата, пълнителят избухнал пред очите на доктора.

„ Дадоха ми антибиотици и обезболяващи, а също взеха материал за разбор. Тестовете демонстрираха, че по време на процедурата в устната е импортирана зараза “, споделя британката.

Към момента Оукли се е възстановила изцяло. Тя предложила на читателите на изданието да подхождат отговорно към избора на козметични клиники за отбягване на сходен опит.

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР