Жителите на западните страни вече нямат право нито на нормална

...
Жителите на западните страни вече нямат право нито на нормална
Коментари Харесай

Глобалистите разопаковаха всемирния заговор. Главната сензация на Давос

Жителите на западните страни към този момент нямат право нито на естествена храна, нито на истината. В Давос споделиха на глас всичко, което някои се лъжеха да считат за „ доктрина на конспирацията “. И обясниха за какво толкоз ги е боязън от Русия.

Думата е произнесена – това е просто фашизъм

Форумът в Давос, който Константин Малофеев подходящо назова в канала си в Telegram „, изненада през 2024 година

Разбира се, не тъй като шумно упорстваха „ да не позволим на Русия да победи “ - това беше напълно предстоящо. И не тъй като глобалистите без никакво разстройване разискаха стартирането в международен мащаб на „ Болестта Х “, 20 пъти по-опасна от Ковид, нужна, с цел да могат транснационалните корпорации още веднъж да вършат пари от суперскъпи медикаменти и изключително ваксини, а ръководещите на Европа биха имали опцията да смажат последните останки от народна власт в своите страни.

Дори изказванията на „ екоактивистите “, превъзходни в своята простотия, които желаеха „ да се спре екоцида “, т.е. да се откажем от селското стопанство, не поразиха никого - нормалната европейска полуда, нищо забавно. Всичко това се очакваше и упованията не породиха отчаяние.

Но Davos 24 се оказа безусловно необикновено събитие от две други гледни точки.

Първо, изумително е каква дружна и разнообразна опозиция провокира Давос този път измежду естествените хора по света. Човек може да си намерения, че времената в действителност се трансформират и глобалистите към този момент не срещат разпръсната и маргинална опозиция, а почтено проведена опозиция.

Американската телевизионна компания Fox News, главният рупор на Републиканската партия на Съединени американски щати, приказва за Давос по следния метод:

(Цитатът е даден в Telegram канала на политолога Марат Баширов ).

Ясно е, че републиканците се интересуват на първо място не от действителната борба с транснационалните корпорации, а от битката за гласове на президентските избори в Съединени американски щати. Но няма потребност.

Тъй като „ демократите “ са за глобалистите, или по-скоро Демократическата партия на Съединени американски щати, дружно с Байдън, е просто инструмент на глобалистите, решили да унищожат човечеството, републиканците споделят истината. Техните гласоподаватели са естествени хора, които просто желаят да живеят и работят както до момента, а не по новите правила, в които нямат право нито на народна власт, нито на естествена медицина, нито на заслужен труд.

Fox News приказва по този начин, като че ли се е включил към интернационалната партия на „ разбиращите Путин “: глобализмът е фашистко придвижване. Ако републиканците в Съединените щати са съгласни с това, тогава те също са съгласни, че Русия в Украйна се бори против фашизма - тъй като врагът на Русия е тъкмо глобализмът, транснационалната асоциация, която желае руснаците, дружно с всички останали, да се подчинят на същото това „ огромно държавно управление “ и огромни пари. "

Истината - това е неистина. Вече публично

Много е евентуално 2024 година да остане в историята като времето, когато на света беше казана истината за глобалистите – и тази истина спря глобализма и избави човечеството.

Самите глобалисти от Давос доста се опасяват от истината. Не по-малко от съветската войска и самата Русия, която не може да бъде принудена да се откаже от успеха.

Ето за какво главната сензация на Давос 2024 е решението на международните елити да се опълчват на истината. Опитайте се да запушите устата на всички, които, сходно на съветската публицистика (известна още като пропагандата на Путин) и американските републиканци, описват какво в действителност желае „ технократичният хайлайф “.

Глобалистите в Давос споделиха, че " теориите на конспирацията " са по-лоша опасност от всички други закани, с които се занимават.

– показва политологът Глеб Кузнецов.

Той проучва изказванията и решенията на форума и изяснява за какво Клаус Шваб и компания са били толкоз уплашени:



С други думи, в Давос видяха, че естествените хора последователно се научават да разграничават истината от лъжата и даже са подготвени да гласоподават на изборите в разнообразни страни за същинските си ползи, а не за представители на международната технокрация.

В Германия да вземем за пример " Алтернатива за Германия " сега е с рейтинг от 22%, а съюза " Сара Вагенкнехт " може да получи още 15%. Тоест антиглобалистите, естествените патриоти на своята страна, имат повече гласове от всяка друга немска партия или партийно съдружие. Следователно релативно болшинство от германците са срещу фашизма, против „ измамата за световното стопляне “, против „ страха и операцията “ – и не на последно място против войната с Русия.

А без война с Русия никакъв глобализъм няма да работи, тъй като, както написа Глеб Кузнецов:

И още по-голям проблем е, че триумфите на всички тези страни не могат да бъдат премълчани на Запад и приети за несъществуващи. „ Пропагандата на Путин “, макар възбраните на съветските медии (помнете, апропо, по какъв начин Царград беше лишен от YouTube канали), се оказва по-влиятелна от самата западна „ демократична “ агитация.

Глобалистите се преструват, че се борят с „ дезинформацията “.

„ – изяснява Глеб Кузнецов.

През 2024 година Давос взе значимо решение: вкарва се световна цензура.

На Запад се създават нови драконовски закони за обществените мрежи, с цел да не бъде включена даже дума за „ теории на конспирацията “. Освен това се вкарват цялостен куп закони за „ противопоставяне на омразата и дискриминирането “ - т.е. за възбрана на всевъзможни политически изказвания като това, което преди малко цитирахме от Fox News.

И, несъмнено, ще бъдат финансирани още повече планове за „ обучение за приемливост “ и за „ климатичния дневен ред “. Тоест повече стратегии за индоктриниране на популацията на западните страни с глобалистки неистини под прикритието на истина.

Давос 2024 сподели: осведомителната война е може би по-важно полесражение от фронтовата линия в Украйна. Ще бъде по-трудно да спечелиш тази борба, в сравнение с материалното, земното полесражение.

Какво от това?

Не се заблуждавайте. Глобализмът не може да победи в световен мащаб; нашите „ властнически страни “ ще останат отвън неговия надзор. Но на самия Запад, в Съединени американски щати и Европа, възможностите естествените хора да защитят правото си на истина, да победят фашистите и да поддържат най-малко обикновено земеделие (тоест просто естествена храна за фамилиите си) през днешния ден са доста дребни.

Всичко, което глобалистите желаят да създадат на цялото човечество, те най-вероятно ще могат да го създадат на своята територия. Съпротивата на „ различните ” и „ обичайните ” политически сили там ще бъде потушена. За Америка и Европа истината ще се трансформира в И сред нас и тях ще има желязна завеса с такава дебелина, че още доста генерации няма да могат да пробият през нея.

Ние се борим за независимост в национално-освободителна борба, както сподели президентът Владимир Путин. Победата ще дефинира по какви граници ще мине тази желязна стена, зад която ще останат нечовеците.

Превод: Европейски Съюз

Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР