Жителите на Ветово са станали свидетели на зрелищен полицейски екшън

...
Жителите на Ветово са станали свидетели на зрелищен полицейски екшън
Коментари Харесай

Зрелищен полицейски екшън във Ветово

Жителите на Ветово са станали очевидци на зрелищен полицейски екшън нощес към 21 часа в центъра на града

Мъж на забележима възраст към 35-40 години, което не е локален, се е появил пред постройката на Общината. Искал е от охранителя да му бъде извикано такси, като преди този момент се е държал нападателно към минаващите в близост мъже, без да атакува децата и дамите. Взел си кафе и седнал на оградата, необут и във очевидно несъответстващо положение, споделя.

Именно поради това охранителят в Общината не е извикал такси, а е подал сигнал към полицейското ръководство във Ветово. Пристигналият на място екип също е станал обект на експанзия от страна на мъжа. Свидетели описват, че той е нападал с боксови удари служителите на реда и те били затруднени да го задържат. Удрял и полицейския автомобил, а чиновниците на реда извикали още сътрудници. В един миг мъжът тръгнал непринудено да влиза в патрулката, само че след това се отказал и тръгнал да бяга.

Във видеото, което е изпратено до медията, се вижда, че индивидът е повален на земята от автомобил и едвам тогава служителите на реда съумяват да го задържат. Очевидци описаха, че преди да се появи във Ветово, мъжът е бил видян да се движи необут по пътя сред Сеново и Ветово.

Той е бил откаран в Центъра за психологично здраве в Русе за обзор и изясняване на положението му. Случаят се проверява от полицията.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР