Жителите на столичния кватрал Княжево и с. Владая отново излязоха

...
Жителите на столичния кватрал Княжево и с. Владая отново излязоха
Коментари Харесай

Жителите на Владая и Княжево блокираха главен път Е-79

Жителите на столичния кватрал Княжево и с. Владая още веднъж излязоха на митинг. Те блокираха по обяд интернационалния път Е-79 с искане да бъде сложена светофар, който да контролира придвижването в региона на Александровския мост.

Задръствания, звук и замърсяване на въздуха - това са следствията от неналичието на светофар сред Владая и Княжево, настояват жителите в региона. Днес за четвърти път те настояха незабавно да се предприеме тази мярка, като затвориха интернационалния път в един от най-натоварените сектори.
Сутрин задръстването е извънредно, вечер в пиковите часове - също, а със светофар става по-лесно.Знаете ли заран по какъв начин прекосявам? В 5 часа ставам да отивам за работа, аз не мога да мина.
Досега придвижването тук се контролираше с повдигната пешеходна пътека, която след ремонта към момента не е възобновена, само че съгласно протестиращите тя няма да реши казуса.

Васил Николов, уредник на митинга: Страшно доста са починалите през годините на този път и потърпевшите.
За по-голяма сигурност на преминаващите, недоволстващите желаеха и създаване на улично осветяване по цялото Владайско дефиле.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР