Жителите на седем общини в Северна Ютландия в Дания ще

...
Жителите на седем общини в Северна Ютландия в Дания ще
Коментари Харесай

Масово тестват жителите на седем общини в Дания

Жителите на седем общини в Северна Ютландия в Дания ще бъдат тествани за съществуването на. Масовото тестиране стартира в събота сутринта, като всички позитивни проби ще бъдат изследвани за разновидност, съобщи през днешния ден представителят на оперативния щаб.
Тази седмица управляващите в оповестиха, че измежду норките, които се отглеждат там, е открит мутирал ковид, който може да се предава и на хората. Новата му трансформация провокира едва произвеждане на антитела, което може да обезсмисли напъните за основаване на ваксина. Беше взето решение всички норки в страната – към 15-17 млн. животни, да бъдат унищожени.
 В София: Непълнолетни на мол без възрастен към този момент не може В София: Непълнолетни на мол без възрастен към този момент не може
Въвеждаме две нови ограничения за територията на София и сътворяваме организация за включване на ДКЦ-а в прегледите при леки грипоподобни симпт...
Министър-председателят на Дания Метте Фредериксен съобщи, че седемте общини в Северна Ютландия на процедура ще бъдат затворени. Няма да работи публичният превоз, питейните заведения, кафенетата, заведенията за хранене, музеите и библиотеките, а част от учениците ще преминат на отдалечено образование. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР