Жителите на русенското село Николово настояват за изселването на семейство

...
Жителите на русенското село Николово настояват за изселването на семейство
Коментари Харесай

Русенско село иска изселване на агресивен бияч, баща на 11 деца

Жителите на русенското село Николово упорстват за изселването на семейство с 11 деца. Те разказват бащата като извънредно нападателен. Напрежението ескалира, когато в събота той нападнал и душил 17-годишно момче поради паркирани тротинетки покрай дома му.

На детска площадка в село Николово мъж атакува децата, които играят. Казва се Красимир Тодоров и съседите му го разказват като извънредно нападателен.

" С идването стартира да хвърля тротинетките и колелата на децата, направих му забележка, потеглих да тичам и паднах на тревата, стартира да ме бие, много уплашен съм ", съобщи в " Денят стартира " Ивайло - момчето, което е потърпевшо в случая.

" До момента писмени тъжби за фамилията до кметството няма. Устните са доста, уповавам се след тази преживелица институциите да вземат незабавни ограничения. Има напрежение в селото ", добави кметът на село Николово Златан Ванев. Той е един от първите пристигнали на мястото на случая.

Инициирана е подписка от жителите на селото мъжът да бъде съден.

Според фамилията на Красимир Тодоров те са унизени в продължение на година, тъй като живеят до детската площадка.

От регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Русе обясниха, че по случая към този момент е формирана инспекция. Събраните материали ще бъдат докладвани на прокуратурата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР