Жителите на пловдивското село Болярино гадаят какво точно се е

...
Жителите на пловдивското село Болярино гадаят какво точно се е
Коментари Харесай

Мистерия с изчезването на 12-годишното дете от Болярино

Жителите на пловдивското село Болярино гадаят какво тъкмо се е случило с 12-годишната Рейсян, която изчезна безследно през вчерашния ден сутринта. Момичето бе намерено след близо 8-часово търсене, в относително положително положение, само че в потрес, с пострадвания и с бинтове на ръцете. 

И досега остава тайнственост къде е била Рейсян през тези 8 часа, какво тъкмо се е случило, дали някой я е наранил и за какво. Вероятно то ще опише на родителите си за претърпяното и тогава ще стане ясно дали още веднъж ще има потребност от интервенция на полицията. 

Сигнал за изгубването бе подаден от майката и бащата. Те стояли на пътя и показвали фотография на локалните в опит да им обяснят, че детето липсва, описа по NOVA кметицата на сешо Болярино Стефка Милиева. По думите й и родителите, и децата не приказват български, по тази причина поддържат връзка най-вече с жестове и мимики.

Това е първи сходен случай в селото, сподели още Милиева. 

Местните описват, че децата в никакъв случай не излизат без контрол, постоянно са придружавани от родител и нормално вървят в парка, наоколо до дома им, както и до магазина в центъра на селото, само че в никакъв случай не се отдалечават.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР