Жителите на отдалечено крайбрежно село се опасяват, че изменението на

...
Жителите на отдалечено крайбрежно село се опасяват, че изменението на
Коментари Харесай

„Обреченото“ крайбрежно село ще стане първото в Обединеното кралство, изчезнало от морето

Жителите на отдалечено крайбрежно село се притесняват, че изменението на климата може да го накара да стане първото в Обединеното кралство, изчезнало от морето.

Морските отбрани във Феърборн, в северозападен Уелс, ще спрат да се поддържат през 2050 година Гневните поданици споделиха пред North Wales Live, че вследствие на това решение цените на жилищата са паднали и бизнесът е бил заплашен.

Стюарт Ивс, ръководител на Съвета на общността Arthog, сподели през 2020 година: „ Геодезистите няма да дойдат на село, тъй като няма смисъл, никой не може да вземе ипотека. Имотите към момента се продават, само че единствено за пари. Малко хора желаят да се реалокират, само че в случай че го създадат, не могат, не и без да ударят доста парцелите си.

„ Жителите са обречени да останат тук, даже децата им да се реалокират “, сподели тогава Ивс. „ Сега хората се чудят дали си коства да влагат в домовете си. Ако би трябвало да сменят остаряла кухня, настройката е да се задоволят с това, което към този момент имат.

„ Толкова е тъжно, тъй като за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР