Жителите на няколко американски щата трябваше да се справят в

...
Жителите на няколко американски щата трябваше да се справят в
Коментари Харесай

Бури се разразиха над някои южни американски щати в изборния ден

Жителите на няколко американски щата трябваше да се оправят в днешния избирателен ден с извънредно неприятно време, което може да се отрази на изборната интензивност, съобщи Асошиейтед прес.

Поредица стихии минаха тази нощ и в ранните утринни часове на днешния ден през по този начин наречения Дълбок Юг. Те събориха дървета и електрически стълбове в регион, разпрострян се от Луизиана до Южна Каролина. Няма съществено потърпевши, само че почти 11 000 поданици останаха без електричество.

При прекосяването на различен буреносен фронт в централната част на Тенеси почина един човек, двама бяха ранени, а хиляди останаха без ток.
Националната метеорологична работа на Съединени американски щати предизвести за заплаха от мощни ветрове, гръмотевични стихии и торнада през днешния ден в региона на Балтимор, Вашингтон и по този начин наречения Среден Атлантик (щатите Делауер, Мериленд, Ню Джърси, Ню Йорк, Пенсилвания, Вирджиния, Западна Вирджиния и федералния окръг Колумбия).

За Запада и Югозапада прогнозата е за изсъхнало време, само че в региона на цялата северна част на Скалистите планини се чака да се натрупа забележителна снежна завивка.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР