Жителите на Асеновград временно прекратяват протестите си. Това съобщи Йордан

...
Жителите на Асеновград временно прекратяват протестите си. Това съобщи Йордан
Коментари Харесай

В Асеновград временно спират протестите

Жителите на Асеновград краткотрайно приключват митингите си. Това заяви Йордан Тодоров от Инициативния комитет на протестиращите.
Причина за преустановяването на протестните дейности е, че по-голяма част от жителите се намират отвън града заради отпускарския сезон. „ Тази неделя митинг няма да има “, съобщи Тодоров.
Той разяснява и извършената преди ден втора акция, при която бяха отстранени нови 10 икономически и жилищни постройки в кв. „ Лозница “ в Асеновград.
„ Незаконните къщи и постройки в циганската махала са над 200. Общината е подхванала ограничения, изпълнила е някои обещания, само че виждаме, че няма го стремежи резултат “, акцентира Тодоров. По данни от Общината, до този миг са отстранени общо 26 постройки в местността „ Лаково “. 36 са издадените заповеди за нелегално строителство в циганската махала. Йордан Тодоров съобщи, че при започване на идващия месец митингите ще бъдат възобновени, съобщи Фокус.
Жителите на Асеновград започнаха серия от митинги, откакто на 26 юни група роми атакува с колове и мотики възпитаници, треньори и родители от тима по кану-каяк, до момента в който са упражнявали на язовир „ 40-те извора “ край Асеновград.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР