Жители на Цалапица блокираха отново пътя Пловдив-Пазарджик до кръговото на

...
Жители на Цалапица блокираха отново пътя Пловдив-Пазарджик до кръговото на
Коментари Харесай

Майката на убития Митко: Близнаците са отишли на море с колите, които са участвали в престъплението

Жители на Цалапица блокираха още веднъж пътя Пловдив-Пазарджик до кръговото на Орта хан с искане за обективни присъди след жестокото  убийство на  Димитър Малинов. Движението бе спряно за близо час и половина, а околните на убитото момче скандираха „ Убийците в пандиза ” и „ Няма да мълчим ”.

Майката на Митко също участва на митинга и изброи хронологично какво се е случило след убийството и какви съгласно нея са пропуските на управляващите, съобщи. Тя съобщи, че близнаците са отишли на море дружно с родителите си незабавно след убийството и са били точно с колите, с които е осъществено закононарушението, а от полицията доста са се забавили до момента в който ги арестуват.

Припомняме, че обвиненият за палач на Митко Рангел Бизюрев към момента е в неопределеност. Той се търси с Европейска заповед за арест в продължение на месеци. Баба му изрази терзание, че той може към този момент да не е жив. Призова го да се прибере в България.



Жителите на Цалапица са безапелационни, че митингите ще продължат всеки четвъртък и неделя, до момента в който не бъде хванат посоченият за палач Димитър Бизюрев.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР