Жители на Провадия потърсиха съдействието на народния представител от ГЕРБ

...
Жители на Провадия потърсиха съдействието на народния представител от ГЕРБ
Коментари Харесай

Учители потърсиха съдействие от варненски депутат за назначаването на психолог в училището в Снежина

Жители на Провадия потърсиха съдействието на народния представител от ГЕРБ Павел Христов по време на приемния му ден в общината. От начално учебно заведение " Христо Ботев " в с. Снежина настояха за назначението на психолог.

" Сред учениците ни има доста проблематични деца, не липсват случаи на експанзия. Искаме възпитаниците ни да получат професионална психическа поддръжка, само че учебният бюджет покрива единствено разноските за педагогическия личен състав ", обясниха учители. Народният представител се ангажира да изследва опциите за обезпечаване на нужния експерт в учебното заведение.

Кметът на с. Манастир Стоян Георгиев срещна варненския народен представител с потребността от разчистване на затлаченото корито на локалната река. С докладна до общината той от дълго време е алармирал за обстановката, която крие рискове при значителни превалявания.

Сред разискваните с народния представител въпроси бяха и имотни проблеми от частен темперамент. Във фокуса на диалозите бе и безработицата в общината, която принуждава младежите да търсят вероятности отвън родния си град.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР