Жители на община Златоград изразиха своето възмущение от наглостта на

...
Жители на община Златоград изразиха своето възмущение от наглостта на
Коментари Харесай

Продължава ли да нарушава закона Валери Симеонов?

Жители на община Златоград показаха своето отвращение от наглостта на вицепремиера Валери Симеонов.

Гражданите настояват, че Симеонов е построил нелегално оборудване в гората, посредством което зарежда нелегално хотела и басейните в комплекса си с вода.

Гражданите изпратиха и фотоси на противозаконното оборудване, което се намирало в мощно гористо място до хотелът му. Според жителите наглостта на Симеонов не приключвала единствено с това престъпление, защото компанията му необезпокоявано прокарвала следващото нелегално кабелно трасе за интернет и телевизионна доставка на сигнал.

Кабелите се полагали през гората и нито една институция не смеела да извърши инспекция. Припомняме, че ДНСК бе издал заповед за унищожаване на противозаконна пристройка точно на този хотел, която съдът удостовери. В следствие, когато Симеонов стана вицепремиер, противозаконното строителство освен, че не бе отстранено, само че и бе достроено.

Този факт бе показан в рубриката " Фалшив воин " на предаването "Бареков и Байрактаров без цензура ". Оказа се, че съзнателните чиновници, дръзнали да приложат закона към този момент са отстранени от работа.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР