Жител на черногорския град Бар, който заплашваше да се самовзриви

...
Жител на черногорския град Бар, който заплашваше да се самовзриви
Коментари Харесай

Мъжът, който заплашваше да взриви банков клон в Черна гора, се е предал на властите

Жител на черногорския град Бар, който заплашваше да се самовзриви в банков клон в града, се е предал на полицията след диалог с вицепремиера на страната Дритан Абазович, оповестява ТАСС, базирайки се на националната телевизия на Черна гора.

 Мъж заплашва да взриви банков клон в черногорския град Бар Виж още

Тази заран мъжът заплаши, че ще се взриви в банковия клон, в случай че банката не изплати задължения на чиновниците на предприятието Приморка.

Нападателят, разпознат като Един Бегзич, е нахлул в клон на словенската банка NLB. Той е разгласил видеосъобщение, в което приканва банката да върне " откраднатите от служащите " пари.

" Тази банка открадна парите на честните жители, на трудещите се от Приморие, още през 2010 година ", означи Бегзич. " Докато не им бъде изплатен и последният цент с лихвите, ще държа банката под надзор ".

Порталът показва, че намиращите се в близост здания са били евакуирани. В клона не е имало банкови чиновници.

След като вицепремиерът Дритан Абазович се е намесил в обстановката и е заречен да одобри служащите от предприятието Приморка и да обсъдят проблемите им, Бегзич се е предадал на полицията.

Телевизията показва, че бомбата, с която мъжът заплашвал, била подправена, а хипотетичните бутилки с коктейл Молотов били цялостни с вода.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР