Жириновски се сби с украинец на митинг в МоскваЛидерът на

...
Жириновски се сби с украинец на митинг в МоскваЛидерът на
Коментари Харесай

Жириновски се сби с украинец на митинг в Москва

Жириновски се сби с украинец на протест в Москва
Лидерът на Либерално-демократическата партия на Русия (ЛДПР) Владимир Жириновски се сби с украински жител на забранен протест против пенсионната промяна в центъра на Москва, предават съветските медии.

По-рано през днешния ден Жириновски е отишъл персонално да ревизира по какъв начин протича митингът против пенсионната промяна в центъра на Москва. От Министерството на вътрешните работи на Руската федерация оповестиха, че в проявата са се присъединили към две хиляди души.

Жириновски, който е бил съпроводен от бодигардове и депутати от ЛДПР, е провокирал гнева на протестиращите, които са почнали да скандират разнообразни обиди и да го замерват с предмети.

Според версията на депутата Василий Власов групата, отпред с Жириновски, са поискали „ най-активният подбудител “ да покаже паспорта си и точно отводът му е довел до последващия физически конфликт.

На публикувани видеозаписи от случая се вижда по какъв начин един от протестиращите насочва обиди към Жириновски. Лидерът на ЛДПР дава отговор с пестник в лицето на своя политически конкурент, от което той пада на земята. На записа се чува по какъв начин Жириновски крещи: „ Лежи, подлецо, в този момент ще дойде спешна помощ! Ще те затворят в лудница! “.

Пострадалият е Сергей Купин, украински жител, който по личните му думи е дошъл в Москва като екскурзиант и имал за цел само да прегледа забележителностите на съветската столица. Украинецът, който има намерение да подаде публична тъжба против Жириновски, не дава пояснение по какъв начин се е озовал на непозволения протест против пенсионната промяна. / “РЕН ТВ “ и БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР