Jet2 каза, че търсенето на почивки на слънце е настъпило

...
Jet2 каза, че търсенето на почивки на слънце е настъпило
Коментари Харесай

Jet2 подобрява прогнозата за печалбите, тъй като летовниците се стремят да избягат от „нашия дъждовен остров“

Jet2 сподели, че търсенето на почивки на слънце е настъпило макар продължаващия напън върху разноските за живот върху семействата – и сподели, че демонстрира, че клиентите „ ценят времето си надалеч от нашия дъждовен остров ".

Той сподели, че облагите преди налози през годината, приключваща на 31 март, евентуално ще бъдат сред £510m и £525m - нарастване от предходни прогнози от £480m до £520m.

Компанията сподели, че резервациите за идната финансова година са обнадеждаващи, като клиентите на пакетни ваканции през лятото на 2024 година също са се нараснали със 17% до момента.

Главният изпълнителен шеф Стив Хийпи сподели: „ Ние сме удовлетворени от това по какъв начин финансовата 2024 година година завършва и се насърчаваме от ранни резервации за лято 2024 година

„ Въпреки че признаваме, че има доста условия към дискреционните приходи на потребителите, ние имаме вяра, че нашите клиенти ценят времето си надалеч от нашия дъждовен остров и желаят да бъдат вярно обгрижвани по време на ваканционното си изживява...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР